Te multumesti cu o relatie deschisa? Partea 2

Te multumesti cu o relatie deschisa? Partea 2

2013-09-08

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Stiu cat de intensa poate fi iubirea si cat de vulnerabila te poate face. Insa daca iti place un barbat cu adevarat trebuie sa preiei controlul si sa nu mai astepti. Daca esti extrem de permisiva vei vedea ca pentru el vei fi doar femeia cu care se distreaza, cu care ii place sa faca sex si cu care isi petrece din cand in cand timpul.

Daca el isi doreste angajament, iar tu ii arati ca esti deschisa si permisiva, probabil ca se va indeparta in cele din urma. S-ar putea sa-si doreasca mai mult de la tine insa ii e teama sa nu fie respins daca iti va marturisi sentimentele sale pentru tine. Unul dintre voi trebuie sa preia controlul si sa porneasca aceasta discutie. Ai putea crede ca barbatii sunt cei care ar trebui sa faca asta, insa nu toti barbatii sunt la fel si unii au nevoie de un mic imbold pentru a se simti incurajati sa isi exprime sentimentele.

Pentru un barbat orgoliul joaca de multe ori un rol important, iar posibilitatea de a fi respins ii raneste orgoliul si masculinitatea, asa ca nu fii surprinsa ca nu isi exprima sentimentele atat de deschis. Pana la urma, exista anumite semne care iti pot da de inteles daca isi doreste si el mai mult de la relatia voastra sau nu. Observa daca ii face nespusa placere sa fie in preajma ta, daca te cauta uneori si e tandru, daca spune anumite lucruri care iti dau de inteles ca vrea sa te includa in anumite planuri de viitor. Barbatii nu sunt atat de complicati precum sunt femeile, iar ceea ce fac si spun e exact ceea ce cred, asa ca nu trebuie sa analizezi prea mult situatia. Daca el e deschis fata de tine si iti da de inteles ca te place, atunci e momentul sa incepi o discutie despre relatia voastra. Reactia lui iti va da imediat raspunsul la toate intrebarile. Vei realiza daca el e la fel de pregatit pentru o relatie serioasa sau evita sa discutati despre asta si incearca sa schimbe subiectul.

Ai o singura viata si ar trebui sa fii stapana pe tine si sa obtii ceea ce iti doresti. Despre asta e vorba in viata, asumati riscuri si traieste momentul  cu o atitudine deschisa, dar in acelasi timp vulnerabila la ceea ce iti poate oferi relatia. Daca iti place de un barbat, spune-i. Marturiseste-i ca vrei sa dati o definitie relatiei voastre si sa treceti la urmatorul nivel. Daca se eschiveaza inseamna ca n-a fost barbatul potrivit pentru tine de la bun inceput.

Adauga un comentariu la "Te multumesti cu o relatie deschisa? Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating