Lista secreta cu ceea ce le place barbatilor la tine

Lista secreta cu ceea ce le place barbatilor la tine

2013-09-14

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca te intalnesti cu un barbat nou, exista sanse ca el sa admire anumite trasaturi de ale tale, fara ca tu sa-ti dai seama macar. Iata o lista cu ceea ce barbatii admira la tine:

1. Adora cand razi cu adevarat, chiar daca e un ras puternic si tie ti se pare stupid, lui ii face placere sa vada ca intr-adevar  te simti bine.  Va aprecia asta cu atat mai mult daca esti vesela datorita a ceva ce a spus sau a facut el.

2. Ii place sa te auda vorbind despre lucrurile care iti fac placere. Nu conteaza ca esti specialista in albine sau in povesti mexicane despre fantome. Daca esti entuziasmata atunci cand vorbesti despre asta, el va vrea sa auda totul despre ceea ce ai de spus. S-ar putea sa fie distras atunci cand pasiunea ta pentru subiect incepe sa paleasca, dar va incerca sa te mai asculte inca o vreme macar.

3. Se bucura atunci cand te simti bine si te porti ca atare- nu prefacandu-te si falsand voia-buna, ci simtindu-te  bine cu adevarat.

4. Adora ca esti deschisa si prietenoasa cu oamenii noi pe care ii intalnesti.

5. Ii place atunci cand esti prietenoasa cu toata lumea, insa nu tolerezi oamenii fara valoare.

6. Ii place sa te auda spunand ca ti-e foame, iar apoi sa te vada mancand tot. Nu spune doar ca ai manca o gramada, fa-o daca asta ti-e pofta. E frapant sa vezi o femeie cum devine libera si nu mai ia in considerare propriile limite. De asemenea, el va stii ca nu esti genul de fata care vorbeste non-stop despre dieta. Asta nu e deloc interesant.

7. Ii place daca poti sta langa el o vreme fara sa va vorbiti. Uneori, tot ce ai nevoie este un sezlong si un cocktail pentru a aprecia timpul petrecut cu cineva.

8. Adora orice te face unica. Ar putea fi felul in care iti legi tenisii, modul in care gesticulezi cu mainile atunci cand esti entuziasmata, cum te alinti atunci cand vezi un urs panda, cum arati intotdeauna catre constelatia Orion atunci cand priviti stelele, cum iti place sa mananci placinta la miezul noptii, cum ii ceri sa te duca in pat sau cum adormi involuntar la filme. Fii tu insati! Poate ca mai tarziu nu i se vor mai parea asa dragute toate aceste lucruri, insa pana atunci, crede-ma, e topit.

E o lista scurta, insa fii atenta la tiparul pe care il releva: barbatilor le plac femeile autentice si naturale. Nu cumva le da asta putina profunzime barbatilor? E frumos de stiut ca il poti seduce si altfel decat cu decolteul, picioarele, parul sau ochii.

Adauga un comentariu la "Lista secreta cu ceea ce le place barbatilor la tine"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating