Barbatii care se intalnesc cu mai multe femei

Barbatii care se intalnesc cu mai multe femei

2013-09-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Dragostea poate fi gasita prin intermediul intalnirilor online! Concentreaza-te cu incredere si urmareste cererile cum vin valuri.

Ai citit toate sfaturile legate de intalnirile online. Iti creezi profilul online, ii separi pe barbatii ciudati, agramati, obsedati si batrani de barbatii care nu iti dau numarul de telefon in primul mesaj. Numarul de barbati decenti cu care ai ramas pentru a te intalni cu ei online, este mic. Cu toate acestea, catorva dintre ei le raspunzi, flirtezi, faceti schimb de adrese de mail, vorbiti la telefon. Apoi va intalniti la o cafea… Totul merge frumos si in directia cea buna. Chiar iti place de unul dintre toti acei barbati cunoscuti online. Toate aceste evenimente sunt grozave, dar ai o singura problema. Ai ajuns sa te intrebi daca nu face asta si cu alte 5-6 femei.

Este usor sa acuzam barbatii ca sunt ca niste albine, mergand din floare in floare, dar este mai greu sa admitem ca femeile sunt bombardate zilnic cu mesaje de la o multime de barbati. De acord, majoritatea acelor barbati sunt de o calitate inferioara cerintelor tale dar printre ei exista cativa chiar interesanti. Apoi, femeile sunt setate biologic sa depisteze masculul cel mai bun, prin urmare, ajung sa se intalneasca cu foarte multi tipi din cauza ca sunt in cautarea barbatului suprem. Pe de alta parte, un barbat in general, scrie cate 10 e-mail-uri pe zi, pentru a primi aproximativ 2 raspunsuri si aproape niciodata nu primeste mesaj de la un contact nesolicitat de el in prealabil.

Exista ceva ce atat femeile cat si barbatii nu pot aprecia ca trasatura reciproca. Barbatii considera ca femeile sunt nepoliticoase pentru ca nu se obosesc sa le raspunda la mesaje dar ei nu se gandesc ca probabil multi alti barbati le contacteaza in acelasi timp si efectiv nu au timp sa raspunda tuturor. Femeile sunt de parere ca barbatii sunt doar niste jucatori, axati sa castige cat mai multe femei si cam atat. Ele nu se gandesc niciodata ca acei barbati sunt axati doar pe a gasi femeia ideala pentru o casnicie si nu au alta solutie decat sa se intalneasca cu cat mai multe femei si sa o aleaga pe cea mai buna.

Intalnirile online sunt adevarate provocari si este destul de dificil sa faci un barbat aratos, inteligent si cu o situatie financiara buna sa se stabileasca la casa lui cand el stie ca poate gasi cea mai buna femeie din lume. Cei mai buni potentiali parteneri stiu cat sunt de exceptionali si nu se sfiesc sa isi exploateze puterile.

Si atunci care este metoda cea mai buna de a combate nevoia unui partener sa isi exploreze optiunile cu alte femei? O idee buna este sa nu te plangi partenerului de intalniri de acest lucru, sa nu ii dai de inteles ca banuiesti ca se intalneste si cu alte femei. Nu putem controla dorintele unui barbat, dar putem controla actiunile noastre si reactiile la actiunile sale.

O alta idee buna este sa abordezi fiecare barbat cu iluzia ca ai sa il faci sa te adore. Aceasta atitudine o sa te hraneasca cu incredere, chiar daca este o atitudinea auto-indusa, ea se manifesta ca fiind originala iar barbatii sunt impresionati de femeile increzatoare si puternice. Altfel, daca te ingrijorezi si iti manifesti indoiala fata de el, daca te panichezi cand vezi ca nu si-a inchis profilul de intalniri online cand voi deja v-ati vazut de doua ori, risti sa apari ca fiind nesigura pe puterile tale si depasita de situatie. Acest comportament este foarte putin placut de barbatii care cauta femei inteligente, independente si puternice.

Sincer, am senzatia ca elaboram prea multa teorie pe acest subiect, cand de fapt lucrurile stau foarte simplu. Daca un barbat adora o femeie, o sa faca tot ce-i sta in putinta sa devina partenerul ei. Daca el nu ajunge sa se zbata pentru asta, atunci mesajul este clar si tu, ca femeie, trebuie sa mergi mai departe.

Succes pe LetsBond.com!

Adauga un comentariu la "Barbatii care se intalnesc cu mai multe femei"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating