5 metode pentru o prima intalnire geniala

5 metode pentru o prima intalnire geniala

2013-09-16

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Calmeaza-ti emotiile primei intalniri urmand acest 5 sfaturi.

Primele intalniri pot fi foarte nefericite pentru ca atunci cand emotiile preiau controlul ne modificam comportamentul intr-un mod oarecum nefast. Devenim crispate si agitate. Tocmai din acest motiv nu ar trebui sa ne rezumam la o singura intalnire, indiferent cu cine ne intalnim. Oamenii au nevoie de timp de acomodare si de destindere. E ideal sa folosim prima intalnire pentru a vedea daca suntem atrasi de persoana respectiva sau daca ne putem bucura macar de o seara placuta alaturi de el. Pentru a avea o prima intalnire superba trebuie sa ne simtim in largul nostru, ca si cum am merge doar sa ne intalnim cu un prieten. Suntem foarte atragatoare cand emanam relaxare, calm si fericire.

5 pasi pentru a avea o prima intalnire usoara:

1. Fii punctuala

Nu exista un exemplu mai rau de a incepe o intalnire decat atunci cand intarzii nesimtit de mult. Cand intarzii la prima intalnire manifesti o lipsa de interes sau de importanta pentru timpul pe care ar trebui sa il petreceti impreuna. Arata ca esti responsabila si interesata. Simtul responsabilitatii este sexi uneori.

2. Fii deschisa

Daca poti sa fii destinsa si deschisa la prima intalnire, conversatia va decurge lin si interesant. Bineinteles, emotiile sunt parte din orice intalnire, dar evita sa le lasi sa preia controlul si sa te oblige sa vorbesti prea putin sau prea mult. Nimic nu este mai rau decat sa simti ca trebuie sa vorbesti pentru doua persoane sau sa trebuiasca sa asculti un discurs interminabil fara sa te implici in el. Echilibrul este sexi.

3. Fii curioasa

Esti la intalnire cum o persoana noua si evident exista acolo o atractie sau o forma de interes. Pune intrebari simple si usor provocatoare si asculta cu atentie senzuala raspunsul. Nu vrei ca prima intalnire sa se asemene cu un interviu. Fii binedispusa si pune intrebari simple si amuzante. Asigura-te ca iti manifesti curiozitatea prin contact vizual sustinut. Contactul vizual arata incredere in sine si interes in ceea ce ti se impartaseste.

4. Foloseste atingeri usoare

Mentine o distanta fizica potrivita, dar foloseste-te de atingeri usoare ca sa iti demonstrezi interesul. Atingerile fine iti permit sa simti daca este vreo reactie chimica intre voi. Zambeste, rade si atinge-i usor umarul, mana, spatele sau coapsa ca sa observi cum raspundeti la apropierea fizica minima. Daca te apropii de cineva timid dar provocator o sa poti stabili daca exista vreo atractie electrica si daca este nevoie sa va mai intalniti.

5. Mentine conversatia la nivel pozitiv

Este groaznic sa povestesti de la prima intalnire despre fostele tale relatii cu caracter horror. La prima intalnire ar trebui sa va cunoasteti reciproc, sa va dati seama daca sunteti potriviti pentru o relatie sau nu. Este timp suficient sa ii vorbesti despre esecurile tale amoroase, cand deja v-ati acomodat unul cu celalalt.

Prima intalnire ar trebui sa se bazeze pe amuzament, conversatie usoara si putin flirt.

Acesti 5 pasi te vor ajuta sa ai o prima intalnire mai putin stresanta si de asemenea te vor ajuta sa decizi daca mai are vreun rost sa continui sa te intalnesti cu persoana respectiva. Daca dupa prima intalnire ajungi la concluzia ca nu exista atractie, e posibil atunci sa ramai doar cu un prieten foarte bun si cu o seara placuta petrecuta impreuna.

Un mic mesaj din partea LetsBond: Relaxeaza-te, fii optimista si bucura-te de calatorie.

Adauga un comentariu la "5 metode pentru o prima intalnire geniala"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating