Cele mai folositoare 20 site-uri de intalniri online

Cele mai folositoare 20 site-uri de intalniri online

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Pe masura ce Internetul ocupa un rol tot mai mare in viata noastra, cu site-uri de socializare precum Facebook, care ne ajuta sa mentinem legatura cu prietenii nostri, este inevitabil sa folosim Internetul si pentru a ne consolida viata amoroasa. Aici urmeaza o selectie a celor mai bune site-uri de intalniri online-fara sa uitam de site-ul nostru letsbond.com, bineinteles.

Intalnirile online sunt acum una dintre cele mai populare motode de a cunoaste parteneri noi si sunt mii de site-uri de intalniri online peste tot in lume. Asa ca daca esti innebunit dupa caini, pasionat de ecologism sau esti un cunoscator al vinurilor rafinate, cu siguranta o sa gasesti pe cineva care sa iti impartaseasca interesul.

Match.com

Match.com sustine ca este un site care a condus la mai multe intalniri, casatorii si relatii decat oricare alt site. Cu milioane de membri, baza lui mare de utilizatori ar trebui sa sugereze ca fiecare persoana isi poate gasi perechea, desi va trebui sa cauti printre o multime de profiluri online ca sa iti gasesti jumatatea.

www.match.com

My single friend

Acel loc in care se gasesc prietenii cu intentii bune, care nu sunt de acord cu ideea ca prietenul lor cel mai bun, este singur. In acest caz, prietenii tai iti fac profilul de intalniri online in locul tau.

www.mysinglefriend.com

Eharmony

O abordare mai stintiifica a iubirii- eHarmony cupleaza profilurile online bazandu-se pe compatibilitate, dovedita ca fiind fundamentul unei relatii de lunga durata. Aceasta compabilitate este masurata in functie de caracter, intelect si valori.

www.eharmony.co.uk

Friend Finder

Conversatii cu camera web, o revista online si o multime de sfaturi si idei pentru casnice si femei singure.

www.friendfinder.com

Jdate

Cel mai mare site de intalniri pentru evrei, cu cele mai amuzante descrieri de profil.

www.jdate.com

Gay.com

Site-ul de intalniri online cu probabil cel mai mare acces la sute de site-uri pentru persone homosexuale si lesbiene. Pe langa asta ofera stiri, sfaturi de calatorii, fashion si barfa.

www.gay.com

Christian Connection

Lansat in anul 2000, in luna septembrie, Christian Connection este site-ul cu cea mai fidela lista de utilizatori din Marea Britanie. Este un site dedicat crestinilor, care doresc sa cunoasca strict persoane cu aceeasi orientare religioasa.

www.christianconnection.co.uk

Muddy Matches

Daca esti cunoscator si iubitor al vietii din mediul rural, atunci acest site de intalniri online, pentru toate persoanele singure din mediul rural, este alegerea potrivita.

www.muddymatches.co.uk

Zoosk

Mediul social online amoros, care si-a gasit existenta prin intermediul site-ului facebook, ajuta oamenii sa isi creeze si impartaseasca calatoriile amoroase, cu o multitudine de membri din jurul globului care se bucura de aceste servicii.

www.zoosk.com

Telegraph Dating

Cu peste 90.000 de membrii, este locul in care persoanele cu peste 40 de ani isi gasesc perechea.  Este simplu de folosit, cu un sistem sofisticat de cuplare intre tine si potentialul partener print-o multitudine de interese si aprecieri similare. Pe langa asta, este gratis.

www.telegraph.co.uk/dating

Lovestruck.com

Ai avea chef de o intalnire in pauza de pranz? Daca esti in Londra, poti cauta membrii din apropierea ta cu ajutorul aplicatiei de localizare a site-ului. In acest fel te intalnesti rapid si aproape spontan cu posibilul partener de viata.

www.lovestruck.com

Parship

Site de intalniri cu abordare stiintifica- gasirea combinatiei perfecte cu ajutorul unui test psihometric online.

www.parnship.co.uk

Shaadi.com

Sustine ca este cel mai mare site matrimonial online. A fost creat cu un obiectiv simplu, acela de a oferi sansa tuturor indienilor din lume, de a-si gasi jumatatea perfecta.

www.shaadi.com

Saga Connections

Pentru ca intalnirile online nu sunt doar pentru tineri. Persoanele de peste 50 de ani sunt printre cele mai rapide grupuri de amatori a intalnirilor online.

www.sagaconnections.co.uk

Dating Vegetarian

Daca esti in cautarea unui suflet bland care iubeste legumele in schimbul carnii, ca si tine, atunci acest site merita o incercare.

www.datingvegetarian.co.uk

Dating Direct

Proaspat conectat la Meetic, gigantul scenei de intalniri online, ofera acces la aproape 20 de milioane de utilizatori europeni si o multime de modalitati de inalta tehnologie prin care sa te conectezi la ei.

www.datingdirect.com

Flirtbox

Simplu si gratis. Un site de intalniri online foarte popular in Marea Britanie.

www.flirtbox.co.uk

Love Arts

Iti gasesti jumatatea care iubeste arta la fel de mult ca si tine.

www.lovearts.com

Dating for parents

Locul in care nu trebuie sa te ingrijorezi de momentul in care trebuie sa vorbesti despre copii.

www.datingforparents.com

Green Singles

Un site de intalniri online pentru toate persoanele care iubesc mediul inconjurator, vegetarianismul, drepturile animalelor si amatorii vietii din afara casei.

www.greensingles.com

Adauga un comentariu la "Cele mai folositoare 20 site-uri de intalniri online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating