Surprinzatorul adevar despre sufletele pereche

Surprinzatorul adevar despre sufletele pereche

2013-09-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca sunteti in cautarea “Alesului”, pregatiti-va sa fiti singura pentru o perioada foarte lunga de timp.

Am fost invatati sa credem ca sufletul pereche este acea persoana care iti indeplineste fiecare dorinta si nevoie cand vine vorba de iubire. Aceasta definitie, care cuprinde si alte definitii similare gasite online, va intareste opiniile idealiste si naive:

Suflet pereche: persoana cu care aveti o conexiune imediata- o legatura atat de puternica incat sunteti atrasa de el intr-un mod nemaintalnit pana atunci. In timp ce aceasta conexiune se dezvolta in timp, traiti o iubire atat de profunda, puternica si complexa incat incepeti sa va indoiti ca ati mai iubit vreodata pe altcineva. Sufletul dumneavoastra pereche va intelege si este la unison cu dumneavoastra in orice mod si la orice nivel, ceea ce va aduce un sentiment  de pace, calm si fericire atunci cand sunteti in preajma lui. Cand nu sunteti in preajma lui realizati cat de dura e viata si ca cel mai important si satisfacator lucru pe care il veti experimenta vreodata este legatura cu alesul dumneavoastra. Puteti de asemenea vedea si frumusetea vietii pentru ca ati primit un dar extraordinar si veti fi mereu recunoscatoare pentru el.

Dar, adevarul este ca daca alegeti sa credeti in aceasta definitie pompoasa si stralucitoare a “ sufletului pereche”, veti pierde sansa sa experimentati ce inseamna cu adevarat sa fiti suflete pereche.

Suflet pereche sau suflete pereche?

Veti intalni mai multe suflete pereche pe parcursul vietii. Pe masura ce evoluati, fiecare partener este sufletul pereche in functie de stadiul la care va aflati in viata. Un suflet pereche este acea persoana cu care puteti fi voi inseva, dar care nu este neaparat o potrivire perfecta. Un adevarat suflet pereche este precum o oglinda care reflecta aspecte ale dumneavoastra care va retin din a fi voi inseva. Un suflet pereche va influenteaza sa va schimbati astfel incat sa deveniti cea mai buna varianta a dumneavoastra si sa traiti viata care v-a fost destinata.

Cand eram singura, ma consideram o partida buna si spuneam ca vreau sa ma casatoresc dar, adevarul este ca simteam ca afi casatorita inseamna sa fii prinsa si controlata. Intalneam multi barbati buni, dar care nu erau pentru angajament, pana cand intr-o zi, mi-am cunoscut actualul sot. El m-a facut sa ma intreb: “Carui lucru sunt mai dedicata? Casatoriei sau temerilor mele asupra casatoriei?” Dupa o perioada lunga in care am reflectat asupra situatiei, am realizat ca eram mai dedicata temerilor mele, de aici si genul de barbati, care nu erau pregatiti pentru angajamente, pe care ii atrageam. Atunci am inceput sa realizez ca o casnicie este un loc unde esti liber si sustinut.

Cum iti recunosti sufletul pereche?

Universul iti aduce persoana potrivita situatiei in care te afli, in functie de nivelul tau te constientizare si conform aspectelor pe care trebuie sa le dezvolti. Daca inca te chinui sa iti rezolvi multe probleme interioare, persoana potrivita poate aparea insa nu veti fi capabila sa aveti relatia ideala cu el.

Daca sunteti in asteptarea cuiva care sa va implineasa fiecare dorinta si nevoie, pregatiti-va sa fiti singura foarte mult timp. Daca sunteti deschisa sa intalniti sufletul pereche asemeni celui pe care vi l-am descris, intelegeti ca poate sa fie altfel decat ati crezut. Cata vreme va veti simti fericita si linistita alaturi de el, e posibil si sa va simtiti provocata sa va dezvoltati, sa cresteti. De exemplu, aveti probleme in a va exprima deschis; sufletul dumneavoastra pereche nu este neaparat acea persoana care sa initieze comunicarea deschisa. In schimb, va fi dispus sa va ajute sa comunicati dumneavoastra mai deschis, pentru ca ii pasa.

Daca puteti raspunde cu “da” la toate aceste intrebari, e posibil ca el sa fie sufletul dumneavoastra pereche:

1. Sunteti amandoi capabili sa fiti sinceri cu voi in aceasta relatie?

2. Acceptati amandoi ciudateniile celuilalt in loc sa cautati perfectiunea?

3. Rezolvati problemele colaborand unul cu celalalt?

4. Sunteti concentrati mai mult pe gasirea solutiei decat pe gasirea vinovatului?

5. Va dezvoltati intr-o directie pozitiva?

6. Atat dumneavoastra cat si partenerul va acceptati si iubiti unul pe celalalt si va doriti tot ce e mai bun pentru partener?

7. Sunteti fericiti doar sa stati unul lanfa altul si sa va bucurati de compania celuilalt?

8. Exista o conexiune comuna a mintii, trupului si sufletului?

Adauga un comentariu la "Surprinzatorul adevar despre sufletele pereche"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating