Sortarea intalnirilor online

Sortarea intalnirilor online

2013-06-19

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cu siguranta, cea mai intimidanta parte a intalnirilor online este intalnirea fata-in-fata. Sa spunem ca va pregatiti pentru o prima intalnire cu un tip pe care l-ati cunoscut online si nu va puteti opri sa nu va intrebati: “Daca este casatorit?” sau “Daca are 40 de ani si locuieste cu mama sa?” sau favorita mea, “Daca miroase ca o ceapa?”.

Daca stiu ce sa caute cand viziteaza un profil, femeile pot sa ii ”elimine” pe cei nepotriviti in timp ce il cauta pe “Domnul perfect”. Acestea sunt cateva sfaturi pentru a va gasi partenerul perfect online.

1. Poza de pe profilul sau arata de parca e luata de pe Google image

Sansele sunt ca daca un prpfil online pare “inscenat” sau fals, atunci probabil asa este. Daca crezi ca vocea online nu seamna cu poza de profil, atunci intreaba-l lucruri precum “oh, unde a fost poza asta facuta?” si vezi ce raspuns primesti.

2.Cerceteaza putin

Daca stii numele si prenumele barbatului si orasul in care locuieste, atunci investigheaza putin. Doar tasteaza numele si prenumele si orasul pe Google. Nu te transforma intr-o hartuitoare. Doar verifica sa vezi daca acest tip chiar este cine spune ca este.

3.Sa incepem cu ceea ce este mai important

Care este primul lucru de care te izbesti atunci cand intalnesti un tip online? Numele profilului, bineinteles. Ganditi-va putin la numele profilului. Este ceva de genul “Alexdin Tuscon”, “FaLADodgers” sau “ TocilarStarWars”? Acestea par nume de profil pe care o persoana serioasa le-ar utiliza?

4.Lucrurile marunte

Poate pare ca suna snob, dar daca educatia este importanta pentru tine, atunci elimina barbatii care nu utilizeaza adecvat gramatica si punctuatia sau este prea lenes sa scrie cuvintele in totalitate. Modul in care comunica o persoana spune multe despre cine este.

5.Cel mai important, urmeaza-ti instinctul

Daca ceva suna prea bine sa fie adevarat sau te face sa te simti de-a dreptul incomfortabil, atunci urmeaza-ti instinctul. Femeile au o abilitate incredibila in a simti daca ceva nu este in regula. Ascultati-va intuitia.

Intalnirile online sunt o metoda grozava sa il intalnesti pe Domnul perfect, dar fii inteligenta si vigilenta in ceea ce priveste sortarea barbatiilor. Nu va grabiti sa va intalniti cu fiecare tip care va trimite un mesaj. Priveste cu atentie atat lucrurile marunte dar si imaginea de ansamblu si ai incredere tot timpul in intuitia ta.

Adauga un comentariu la "Sortarea intalnirilor online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating