Sfaturi pentru femeile de peste 50 de ani in materie de intalniri

Sfaturi pentru femeile de peste 50 de ani in materie de intalniri

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Conecteaza-te

Intalnirile online la peste 50 de ani sunt ceva obisnuit, zilele acestea. Indiferent daca te arunci inapoi in jocul de-a intalnirile sau doar incerci sa iti reimprospatezi abilitatile in sfera amoroasa, mai jos sunt cateva notiuni care o sa iti asigure o experienta frumoasa cu intalnirile online.

Sfatul nr. 1- Renunta la bagaje

Intalnirile indiferent de varsta, pot fi experiente stresante si antrenante. Oricum, dupa varsta de 50 de ani, esti capabila sa aduci mai multa experienta si “bagaj” intr-o relatie, decat la orice alta varsta. Copii, fosti soti si problemele de sanatate pot complica o noua relatie. Este recomandat sa fii constienta de aceste aspecte si ori sa le minimalizezi importanta pe cat posibil, ori sa fii deschisa si sincera in legatura cu ele, cand incepi sa te vezi cu cineva in mod constant.

De asemenea, ar trebui sa te asiguri ca ai trecut peste relatia anterioara. Cu toate ca familia si prietenii o sa te indemne sa cunosti alte persoane, repede, s-ar putea sa iti ia luni sau chiar ani inainte sa te simti pregatita, din nou. Asa ca nu te grabi si cunoaste oameni noi, treptat.

Sfatul nr. 2- Nu te limita la un singur site

Intalnirile sunt jocuri cu numere, asa ca este bine sa te inregistrezi pe macar doua sau trei site-uri de intalniri online, ca sa iti maximizezi rezultatele. Adu-ti aminte, afisarea de informatii pe diferite site-uri iti largeste aria de barbati care o sa iti vizualizeze profilul si o sa te scoata la o intalnire.

Sfatul nr. 3- Indrazneste sa fii sincera in profilul de intalniri online

Fiecare femeie isi doreste sa se prezinte in cea mai favorabila lumina cand vine vorba de impresionarea unui potential partener. Oricum, cand vine vorba de scrierea profilului online, nu lasa vanitatea sa fie o piedica in calea gasirii partenerului care te va iubi pentru cine esti. Daca ai 59 de ani, dar arati mai tanara, este in regula sa scazi cativa ani, dar nu o sa te ajute daca scazi 10 ani! (De asememnea, nu spune ca ai marimea S, cand de fapt tu esti de marimea XL.)

Daca nu ai vrea sa dezvalui anumite informatii, este in regula sa ascunzi putin, mai ales la aspectele intime, dar nu minti niciodata despre trecut. Daca relatia are succes, barbatul respectiv va afla totul despre tine intr-un final, asa ca nu te pune intr-o situatie penibila in care va trebui sa dai explicatii.

Sfat nr.3- Fii realista in ceea ce privesc asteptarile tale

Indiferent daca esti divortata, vaduva sau inca in cautarea barbatului visurilor tale, sunt o multime de barbati interesanti si dupa varsta de 50 de ani. Nu te lasa descurajata de-a lungul procesului sau multumita cu un barbat care nu este atat de atent pe cat ti-ai dori. Una dintre cele mai bune parti legate de intalniri dupa varsta de 50 de ani, este ca stii cine esti si ce doresti- fara compromisuri!

Adauga un comentariu la "Sfaturi pentru femeile de peste 50 de ani in materie de intalniri"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating