Sfaturi pentru a readuce pasiunea in casnicie

Sfaturi pentru a readuce pasiunea in casnicie

2013-08-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Imagineaza-ti scenariul urmator: nu iti vine sa crezi ca deja a venit vara. Inca un an de scoala a trecut iar acum incerci sa decizi unde sa iti petreci vacanta. Ideile iti vin cu greu si daca e sa fii cu adevarat cinstita, o vacanta in familie nu e chiar tot ceea ce iti doresti. De fapt, o saptamana de una singura intr-o cabana de munte nu iti suna chiar deloc neplacut. Te uiti de-a lungul bucatariei la sotul tau preocupat sa scrie cateva cecuri si te anunta ca saptamana viitoare o sa aiba de lucru peste program in fiecare zi asa ca va trebui sa te ocupi in totalitate de copii.

Lucrurile sunt destul de confortabile intre voi si va descurcati asa. Pana la urma, sunteti casatoriti de aproape 20 de ani. Aveti grija de copii si de casa pasand responsabilitatile de la unul la altul. Dar ajungi sa realizezi ca te simti ca si cum imparti casa cu un coleg de camera, nu cu sotul si iubitul tau.

De-a lungul anilor, viata voastra amoroasa s-a stins incetul cu incetul, fiind data la o parte de responsabilitati ce pareau in acel moment mai cruciale.

Daca acest scenariu iti pare familiar, continua sa citesti mai departe pentru a descoperi cateva mici sfaturi si idei pentru a readuce pasiunea intre tine si el.

1. Iesiti la intalniri

Ma refer chiar la intalniri. Stabiliti impreuna unde vreti sa mergeti, faceti rezervari, alegeti ceva romantic si frumos, amuzant si putin senzual. Adu-ti aminte cum e sa flirtezi cu iubitul tau.

2. Adoptati o atitudine jucausa

Sarutati-va, tachinati-va atat in spatii publice cat si in intimidate. Sarutarile creeaza intimitate. Incepeti cu ceva mai lent si mai lenes apoi intensificati sarutul si pasiunea pentru a crea putina tensiune. Majoritatea cuplurilor inceteaza sa se mai sarute pasional si transforma sarutul intr-o rutina lipsita de senzualitate. Incearca sa faci sarutul de dimineata mai complex si mai pasional. O sa fii uimita de rezultate.

3. O activitate desfasurata impreuna

Preluati un hobby nou, luati un curs in ceva ce v-ar interesa pe amandoi ( cum ar fi masajul erotic) sau alaturati-va unei cauze sociale. Incercati sa creati o legatura prin unirea fortelor intr-o activitate amuzanta, semnificativa sau pur si simplu interesanta.

4. Inapoi la copilarie

Mici jocuri, mici glume, mici farse, orice obisnuiati sa faceti la 11-12 ani, incercati sa faceti acum impreuna. O atitudine copilaroasa va destinde, va rupe din rutina plina de seriozitate si dificultatile grijilor cotidiene. Daca aveti copii, inspirati-va de la ei si jucati-va impreuna orice vi se pare mai necuvenit oamenilor maturi.

5. Lucrati la relatie

Redefiniti-va ca si cuplu sau nu faceti asta, dar conturati o imagine pe care vreti sa o creati din perspectiva cuplului si faceti toate eforturile pentru a o atinge. Investeste timp si energie ca sa te transformi in partenera ideala si motiveaza-l pe el sa faca la fel.

Sa iti transformi colegul de camera inapoi in sotul si iubitul tau necesita timp si efort dar daca acestea nu sunt depuse, nimic nu se va intampla de la sine, decat poate finalul casniciei. 

Adauga un comentariu la "Sfaturi pentru a readuce pasiunea in casnicie"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating