Sfaturi in materie de intalniri pentru persoanele peste 30 de ani

Sfaturi in materie de intalniri pentru persoanele peste 30 de ani

2013-06-21

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Primele impresii

In mod natural, am incredere in relatiile online. Poti sa cunosti oamenii pe care trebuia sa ii cunosti, dar cu a caror traseu nu te-ai fi intersectat niciodata. Poti obtine informatii despre oameni straini, doar citind un profil online, care in mod normal ti-ar necesita saptamani, poate luni sa le obtii.

Totusi, asa cum cu totii stim, sunt cateva lucruri pe care le poti cunoaste doar fata in fata, tocmai de aceea, ce se intampla la prima intalnire este atat de important. Cafeaua, bautura, plimbarea, etc., apare intr-un final, de obicei dupa cateva saptamani de schimbat email-uri si apeluri telefonice. Si apoi…se termina brusc si pe neasteptate. Cred ca este vorba despre o greseala in felul in care folosesc persoanele sistemul.

Acum, inteleg de ce se termina brusc, daca cineva s-a prezentat in mediul online intr-o versiune falsa. Poate au spus ca sunt proportionali in greutate si inaltime, pe cand in realitate au cu aproximtiv 30 de kg in plus. Sau, probabil sunt cu 20 de ani mai tineri sau mai in varsta decat spuneau si aratau in poza, iar tu voiai pe cineva care sa aiba varsta afisata in poza. Inteleg de ce aici ar putea fi capatul povestii.

Dar, ce se intampla daca au doar cu vreo 4 kilograme in plus, sunt mai vorbareti decat iti lasau impresia sau mai putin bogati? Sau poate, sunt tot ceea ce au spus ca sunt, doar ca nu a aparut “scanteia” aceea intre voi? In acest caz, as spune sa nu te pripesti. Nu ti s-a intamplat sa cunosti pe cineva la o petrecere sau sa fii prezentat cuiva si sa nu simti nimic? Apoi, in timp, ai ajuns sa cunosti persoana si brusc, intr-o zi, realizezi ca dezvolti afectiune si interes mare pentru acea el/ea. Observi ca atentia ta creste cand se afla in aceeasi camera cu tine. Nu te-ai surprins niciodata cand ai realizat ca ai ajuns in timp sa iti placa o persoana?

Filmele sunt pline de subiecte bazate pe impresii gresite. Tot restul unui film de genul este incercarea a doi oameni sa scape de impresiile lor initiale. Realizeaza ca au avut un start gresit si ca se poate sa fi pierdut ceva foarte important.

Asa ca asta este ceea ce vreau sa va intrebati. Nu va repeziti sa expediati pe cineva care nu este exact asa cum va gandeati. Nu va asteptati ca toata conexiunea chimica dintre voi sa fie instantanee si puternica. Oferiti putin timp cuiva care pare ca merita asta, inainte sa mergeti mai departe. S-ar putea sa descoperi ca a fost persoana ideala, pe care aproape ai pierdut-o si ca ar fi fost cel mai mare regret din viata ta. 

Adauga un comentariu la "Sfaturi in materie de intalniri pentru persoanele peste 30 de ani"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating