Prima greseala facuta de femei cand vine vorba de intalnirile online

Prima greseala facuta de femei cand vine vorba de intalnirile online

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ca si femeie care a trecut prin multe intalniri obtinute din profilurile de intalniri online, pot spune ca nimic nu ma deranja mai tare decat barbatii care nu stiau sa ma curteze cum imi doream eu. Eu ca sa le castig atentia am folosit complimente, poze interesante si atent alese. Am petrecut ore scriind si rescriind despre mine in mod original. Am chiar si explicat in detaliu ce anume voiam de la un partener si ce anume nu. Dar efortul depus de mine, a fost slab rasplatit.

Am multe aprecieri, un numar mare de email-uri si un mic numar de email-uri bune, dar dintre email-urile acelea bune, barbatii pe care ii consideram compatibili cu mine ma dezamageau la intalnire. Cat de frustrant!

Unde este barbatul pe care l-am descris atat de aproape de realitate in cerintele mele de profil? Acela care citeste fiecare detaliu scris de mine, care imi spune cat sunt de draguta si face efort sa imi puna intrebari interesante. Numeste-le asteptari sau numeste-le reguli, dar cred ca urmam o cale invizibila, aveam nevoie de un barbat pe care sa il pot urma.

Am inceput sa ii educ pe barbati in arta intalnirilor online doar ca sa cucereasca femei pe care chiar eu le-am invatat cum sa se comporte cand vine vorba de intalniri online.

Ceva ce ar trebui sa stii despre barbati

Barbatii nu sunt intotdeauna foarte inteligenti. Nu stiu intotdeauna ce anume fac. Am cunoscut multi barbati superbi in viata de zi cu zi, dar cand vedeam ce anume credeau ei ca este o poza buna de profil sau un comportament de curtare excelent, era sa cad de pe scaun.

Ajutandu-i sa inteleaga mentalitatea femeilor cand vine vorba de intalniri online, am ajuns sa inteleg si mentalitatea barbatiilor. Am incetat sa mai am asteptari mari de la ei, pe profilurile online. Am inteles ca barbatii sunt mult mai mult decat ce le afiseaza profilul de intalniri online. Ce conteaza pana la urma este felul in care sunt ei in mediul offline, cand vorbesti cu ei fata in fata.

Sfatul meu catre femei

Relaxati-va putin. Acordati cateva sanse in plus chiar si barbatiilor care vi se pare ca nu au ce cauta pe site-urile de intalniri online sau care va dau impresia ca nu se pot ridica asteptarilor voastre.

Nimic din profilurile voastre de intalniri online nu mai conteaza, cand in viata reala descoperi legatura chimica ce se stabileste intre voi. Si singurul mod real de a descoperi chimia in persoana, este sa iesi la cat mai multe intalniri, in afara site-ului de intalniri.

Tipul care credeam ca este ingamfat si materialist, s-a dovedit a fi defapt, un om superb, amuzant, generos si cu, e adevarat, multa incredere in el. Tipul despre care credeam ca este prea in varsta sa mai mearga la facultate, am aflat ca detine o afacere prospera, doar a considerat amuzanta intoarcerea la scoala. Tipul care nu stia cum sa scrie un rezumat scurt despre el ca persoana, a avut multe de spus cand am iesit la o cafea. Atunci a fost momentul in care am realizat brusc, ca aveam de unde sa aleg.

Adauga un comentariu la "Prima greseala facuta de femei cand vine vorba de intalnirile online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating