Politica intalnirilor online

Politica intalnirilor online

2013-06-09

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Este bine sa iti manifesti interesele politice pe profilul tau de Facebook, Twitter, letsbond.com sau orice alt site de socializare online? Este un profil de intalniri online locul potrivit in care sa iti spui afirmi ferm viziunea in ceea ce priveste politica?

Exista o logica in spatele faptului ca politica si religia fac parte din categoria de subiecte tabu de conversatie intre persoane mai putin apropiate. Motivul principal este ca fiecare individ are cate o opinie, chiar daca opinia lor e ca nu isi doresc o opinie. Partidele politice si indivizii afiliati lor au priviri diferite si admiratori diferiti. Prin urmare poate fi foarte greu sa cazi de acord cu cineva in ceea ce priveste politica. Acest lucru nu e neaparat un rau catastrofal, insa privit din perspectiva scopului tau pe un site de intalniri online, nu este cel mai ispititor subiect de conversatie.  

Cu toate ca anumite site-uri pun la dispozitia utilizatoriilor selectarea viziunii lor politice, ajungem sa ne intrebam daca este o miscare inteligenta sa afisezi pe un site de intalniri online inclinatia ta politica. E posibil sa iti ratezi anumite sanse de a cunoaste un barbat interesant, in mod inutil.

Hai sa ne aducem aminte pentru ce anume sunt intalnirile online concepute? Sunt pentru a te ajuta pe tine sa cunosti o persoana atragatoare avand gusturi compatibile cu ale tale, mai intai in spatiul virtual, prin site-urile de intalniri online, iar mai apoi in viata reala, cand reusiti sa stabiliti o intalnire si sa iesiti impreuna in oras.

Prin urmare, tot ceea ce inseamna profil de intalnire online trebuie sa te caracterizeze si sa te puna intr-o lumina favorabila, insa cu evitarea abila a unor subiecte prea delicate pentru a fi puse-n fata oamenilor initial necunoscuti, cum ar fi politica sau religia. Bineinteles, dupa acomodarea cu o anumita persoana poti initia dezbateri pe tema aceasta si chiar sa invatati unul de la altul, sa va modelati putin viziunile, insa in stagiul incipient de interactionare nu este recomandata intrarea in subiecte prea sensibile.

Dar ce se intampla in cazul in care gandesti legat despre politica, in genul “Sunt democrat, nu as putea niciodata sa fiu cu cineva care a fost comunist.” sau viceversa? E posibil sa ai dreptate, sa iti fie imposibil sa relationezi cu oameni de pe site-urile de intalniri online, care sunt opusi viziunilor tale. Dar mai intai, incearca sa citesti punctele urmatoare inainte de a renunta atat de usor la potentiali parteneri.

“Un profil de intalniri online nu este decat o jumatate dintr-o conversatie, care te poate lasa vorbind de una singura.”

1. Nu cunosti totul.

Daca ai fi stiut chiar totul, ai fi stiut deja ce spune acest articol si nu l-ai fi citit. Ha. Te-am prins!

Serios vorbind, nu poti presupune cand vine vorba despre viziuni politice sau religioase ca stii fiecare aspect al subiectului. In asa fel cum ai putea tu lumina o persoana cu observatiile si parerile tale despre un anumit subiect, la fel partenerul de intalnire online iti poate schimba putin viziunea.

 

2. Polii opusi se atrag/casatoresc tot timpul

Chiar si aceia care erau de parere ca nu o sa poata niciodata fi altaturi de cineva foarte diferit lor in gusturi si viziuni. Diferentele dintre tine si el in ceea ce privesc anumite subiecte pot fi chiar lipiciul care va tine relatia legata si va ajuta sa evoluati ca si cuplu.

3. Bifand o casuta nu inseamna ca o sa fiti sau nu impreuna

Ai putea descoperi ca valorile lui cu adevarat relevante legate de respect si dragoste sunt mult mai asemanatoare cu ale tale si mai eficiente in chimia dintre voi, decat buletinele de vot.

Felul in care se prezinta cineva in lumea intalnirilor online nu este reprezentarea digitala a personalitatii si infatisarii lor din lumea reala. Aceasta este o regula, nu o exceptie.

Intotdeuana recomand sa lasam persoana cu care vorbim sa isi argumenteze si motiveze alegerile si viziunile avute, inainte de a incepe sa incriminam sau sa discreditam. In schimb, nu incerca sa iti explici alegerile politice pe pagina de profil, este in mod natural un paragraf incomfortabil de lecturat pentru majoritatea cititorilor. Este ca si cum ar veni la tine la usa reprezentantii diferitor companii in incercarea de a-ti vinde anumite produse. Cu toate ca ai dori sa cumperi de la ei, ceva te retine prin simplul fapt ca iti bat la usa. Acesta este unul din acele subiecte delicate cand e bine sa ai un dialog sau o discutie cu o persoana, nu este potrivit sa faci monolog din asta.

Un profil de intalniri online nu este decat o jumatate dintr-o conversatie, care te poate lasa vorbind de una singura. 

Adauga un comentariu la "Politica intalnirilor online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating