Poate tehnologia distruge un cuplu?

Poate tehnologia distruge un cuplu?

2013-08-24

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Renunta la viata ta virtuala si concentreaza-te pe cea reala.

 

Astazi, pare ca toata lumea e nedespartita de tehnologie- oamenii isi verifica mailurile, isi scriu mesaje, navigheaza pe Internet sau iau legatura prin retelele de socializare. Cu toate acestea, oricat de comod ar fi sa mentii legatura cu prietenii, familia si munca ta, fiind pe drum, adevarul este ca relatiile si tehnologia nu se impaca de multe ori. De fapt, daca nu esti precaut, banalul tau telefon sau calculator ar putea sa-ti distruga relatia inainte sa realizezi ceea ce se intampla.

De exemplu, sa presupunem ca lucrezi la calculator cand sotul tau intra in incapere si te intreaba unde ii sunt pantofii. Daca ii raspunzi la intrebare fara sa ridici ochii din monitor, ii vei da un mesaj subconstient cum ca munca si calculatorul tau sunt mai importante decat el. Aceasta contribuie la o mica ruptura intr-o relatie care in timp poate duce la despartire.

Daca te simti vinovata de un astfel de comportament ar trebui sa incetezi imediat. Chiar daca esti ocupata, acorda-i un minut si uita-te in ochii lui atunci cand vorbiti. Daca in schimb, partenerul tau este cel care te trateaza astfel, atrage-i atentia si spune-i cum te simti cand se comporta in felul acesta. Il poti ruga ca de acum incolo sa-ti acorde un minut pentru a-ti raspunde la intebare uitandu-se in ochii tai pentru ca in caz contrar simti ca nu iti acorda deloc importanta.

Oricat de minore par aceste lucruri, cu timpul ele ii dau de inteles partenerului ca tehnologia are o prioritate mai mare in viata ta si ca el este cel care trebuie mereu sa astepte ca tu sa-ti termini incursiunea in lumea virtualului. Nu lasa tehnologia sa preia controlul asupra vietii tale si a partenerului tau; acordati-va atentie unul celuilalt, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Adauga un comentariu la "Poate tehnologia distruge un cuplu?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating