o-gandire-buna-personalitatea-ne-face-mai-atragatori.jpg

O gandire buna: Personalitatea ne face mai atragatori

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Atunci cand sunteti in cautarea iubirii, frumusetea chiar este doar la suprafata.

In zilele noastre intalnirile online sunt din ce in ce mai cautate. Din pacate, in cadrul acestora, conteaza foarte mult pozele potentialilor parteneri. Lumea intalnirilor a devenit foarte vizuala. Eu una nu am intalnit pe nimeni in afara de modele care sa arate mai bine in poze decat in viata reala. Si nu ar trebui ca asta sa fie singurul lucru care conteaza. Suntem oameni completi si complicati cu mult mai multe lucruri pe care puteti sa le iubiti in afara de zambetul grozav sau ochii frumosi.

Este important sa fiti atrasa fizic de partenerul dumneavoastra, dar daca va bazati atractia doar pe o poza draguta, probabil nu veti reusi sa iesiti din tipare. In lumea intalnirilor, asta inseamna sa iesiti in afara zonei dumneavoastra de confort. Barbatii tind sa se axeze mai mult pe un anumit tip de aspect atunci cand sunt in cautarea unei partenere, in timp ce femeile caute pachetul complet sau imaginea de ansamblu. De aceea exista atat de multe femei singure. Doar cand vor realiza ca barbatul perfect nu exista si vor fi capabile sa isi deschida mintea isi vor extinde optiunile si vor gasi iubirea.

Am vazut cupluri care erau exact opusul a ceea ce isi doreau initial. De ce? Pentru ca in momentul in care faceti schimbari asupra a ceea ce va doriti, deveniti mult mai realista in legautra cu ce va doriti de la un potential partener.

Este o lume vizuala si oricat de mult ar trebui sa fie despre conexiunea a doua suflete…pe cine incercam sa pacalim? Iubirea la prima vedere nu va aparea daca nu exista o conexiune vizuala. Dar, odata ce va faceti unul pe celalalt sa radeti sau gasiti ceva in comun, potentialul atractiei fizice devine mult mai mare. Asta este ceea ce vor barbatii si femeile: o scanteie. Gasiti-o si ii veti capta cu siguranta atentia.

Chiar si oamenii frumosi pot deveni urati daca au o “alta parte”. Pentru o relatie de succes, trebuie sa existe chimie-care ar trebui sa devina compatibilitate. Oamenii atractivi pot fi intimidanti deoarece cred ca pot gasi pe cineva mult mai bun sau nu isi arata intodeauna calitatile 100%. Cineva care poate nu v-a captat atentia intial poate de fapt sa posede multe calitati pe care le cautati la un partener: bunatatea, compasiunea, generozitatea sau umorul. Si odata ce ajungeti sa cunoasteti acea persoana, calitatile lor pozitive ii fac mult mai atractivi.

Pretuiti mai mult personalitatea si valorile potentialilor parteneri. Si cine stie? Poate ii veti vedea frumosi.

Adauga un comentariu la "O gandire buna: Personalitatea ne face mai atragatori"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating