Motive ca sa iei o pauza de la relatii

Motive ca sa iei o pauza de la relatii

2013-09-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Evita daunele si dramele unor relatii pasagere si ia o pauza de la intalniri pentru a descoperi ceea ce iti doresti cu adevarat.

Uneori trecem de la o relatie la cealalta fara a lua niciun fel de pauza de respiro. E posibil sa facem asta deoarece ne este frica sa ramanem singure sau ne simtim constranse de societate sa fim intr-o relatie. De multe ori vrem sa intram imediat dupa o despartire crunta intr-o relatie noua deoarece entuziasmul unei legaturi noi cu un om necunoscut mai ia din durere. Cu toate acestea, salturile rapide si intermitente dintr-o relatie in alta fara a lua o pauza de reculegere, aduc multe repercursiuni:

- Din cauza durerilor emotionale exista riscul de a alege un partener complet nepotrivit sau chiar nociv, fiind orbite de durere.

- Deoarece nu ti-ai acordat timp sa procesezi experientele si emotiile negative castigate dupa despartirea de ultimul partner, esti predispusa sa fii instabila emotional si sa reactionezi nepotrivit.

- Fara a avea un timp de reflectare care ti-ar putea dezvalui unde ai gresit in fosta relatie, risti sa repeti aceleasi greseli si sa prelungesti cercul vicios al esecurilor amoroase.

- Cu toate ca probabil ai gasit un partener excelent de aceasta data, este de asteptat sa sabotezi relatia neintentionat din cauza ca nu ai lucrat suficient de mult la tine pentru a purta o relatie funtionala cu un partener bun.

- Cea mai mare pierdere cauzata de saltul rapid de la o relatie la alta este pierderea legaturii cu sine. Avand in vedere ca singura persoana care te poate face cu adevarat fericita esti chiar tu, sarind dintr-o relatie in alta fara sa ajungi sa fii fericita de una singura, iti ratezi succesul amoros chiar de la inceput. Orice barbat prefera o femeie capabila de a-si gasi fericirea de una singura.

Acestea sunt cateva motive pentru care ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea si sa realizezi ca fuga din bratele unui barbat in bratele altuia iti afecteaza cursul vietii, dezvoltarea personala si viitorul tau amoros. Ia putin timp singura pentru a te redescoperi. Incearca sa descoperi cum sa devii fericita de una singura. O data ce ajungi sa faci acest lucru, orice barbat nou intalnit va aprecia infinit mai mult prezenta ta. Invata sa asimilezi din greselile trecutului intelepciunea pentru viitor. Cauta linistea si fericirea in tine, nu intr-un alt om. 

Adauga un comentariu la "Motive ca sa iei o pauza de la relatii"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating