Minciuni pe care ti le spui si care te fac sa ramai singura

Minciuni pe care ti le spui si care te fac sa ramai singura

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cum poate monologul tau interior negativist sa indeparteze iubirea de tine

Nu vreau sa crezi ca ai probleme mentale, dar ai observat cat de mult vorbesti cu tine insati? Toata lumea o face si probabil nu esti o exceptie. Chiar si acum, cand citesti aceste cuvinte, mintea ta vorbeste cu tine.

Intr-adevar, auto-dialogul este activ in fiecare moment in care suntem treze. Ceea ce ne spunem cel mai des sunt de obicei idei repetitive de care nici macar nu suntem constiente. Daca majoritatea ideilor sunt negative, toate experientele noastre vor ajunge sa fie la fel, oferindu-ne exact opusul a ceea ce ne dorim. In cele din urma, tot ceea ce ne dorim este sa fim iubite in cadrul unei relatii.

Daca nu incepem sa constientizam dialogul din mintea noastra, o sa ajungem sa ne sabotam relatiile, cauzand durere si nefericire atat pentru noi cat si pentru cei din jur. De multe ori le spunem prietenilor sau familiei un lucru dar de fapt, credem opusul. De exemplu, multe dintre noi spun ca sunt fericite singure si ca sunt incantate sa caute un nou partener. De fapt, suntem ingrozite de faptul ca nu am gasit inca un partener potrivit. De fapt, acest gand pare sa fie unul colectiv in mintea femeilor singure.

Acestea sunt cele trei minciuni pe care femeile si le spun singure cel mai des:

1. Nu o sa gasesc niciodata un barbat care sa ma iubeasca.

2. Nu sunt demna sa gasesc marea iubire.

3. O sa mor singura.

Daca aceste ganduri vi se par familiare, aveti nevoie de putin optimism. Din fericire, exista un remediu. Trebuie sa acceptam ca aceste convingeri sunt produse doar de frica noastra si ca trebuie sa fie potolite prin recunoasterea unor adevaruri.

In loc sa va mintiti, spuneti-va:

1.Exista cineva pentru oricine. Vad asta de fiecare data cand ma uit la diferitele cupluri de langa mine. Aleg sa cred ca daca eu exist, exista si el. Daca eu tanjesc dupa el, si el trebuie sa tanjeasca dupa mine.

2. Nimeni nu este perfect. Asa sunt si eu si barbatul care ma va iubi.Sunt multi oameni imperfecti in relatii grozave, si eu nu sunt o exceptie. Stiu ca merit sa intalnesc iubirea pentru ca daca nu ar fi asa, nu as tanji atat de mult dupa ea.

3. Ceea ce cred este doar frica si nu are nimic de-a face cu viata mea si abilitatea mea de a iubi. Exagerez si ma sperii singura. Nimeni cu poate vedea viitorul si cum va fi viata lor. Refuz sa ma mai ranesc singura cu aceste ganduri. Aleg sa traiesc in prezent si sa ma bucur de viata mea.

Veti avea intotdeauna idei negativiste, asa suntem creati si asta nu se poate schimba. Insa toti avem abilitatea de a ne redirectiona gandurile, si sa le alegem pe cele pozitive care ne fac sa mergem inainte.

Adauga un comentariu la "Minciuni pe care ti le spui si care te fac sa ramai singura"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating