Mergi mai departe de prima intalnire

Mergi mai departe de prima intalnire

2013-06-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sa obtii o prima intalnire e floare la ureche in comparatie cu obtinerea unei a doua intalniri. Scopul principal al primei intalniri este sa va cunoasteti si sa vedeti daca este destula chimie ca sa va mai deranjati cu a doua intalnire.

Si ce se intampla atunci cand realizezi ca tipul iti face inima sa isi ia zborul si chiar iti doresti sa il vezi din nou?

Nimic, daca nu iti joci cartile cum trebuie!

Ca sa treceti mai departe de prima intalnire inseamna ca trebuie sa il dai pe spate astfel incat va trebui sa te vada din nou. Cum sa obtii asta, te intrebi? Facand urmatoarele:

1. Sa arati bine intr-un mod care te face fericita

Nu purta ceea ce crezi ca el ar vrea sa porti, ci in schimb sa porti ceva ce te face sa te uiti in oglinda si sa zici “Sunt superba!”

Daca te simti sexi si frumoasa in ceea ce porti, atunci asta te va face sa arati si mai bine in ochii lui. Increderea e cel mai sexi lucru, asa ca poarta ceva ce te face sa emani incredere din fiecare por.

2. Relaxeaza-te

Nu vorbesc despre tehnici de respiratie profunda ca sa iti calmezi nervii, ci de a nu pune munti de presiune pe tine si sa te ingrijorezi atat de mult daca el este interest, incat devine imposibil sa te bucuri de intalnire.

Doar daca nu trebuie sa primesti un Oscar, sansele sunt ca sa simta incapacitatea ta de a te relaxa si de a te simti bine, care ar putea sa il impinga departe. In timp ce tu vrei sa faci o impresie buna, fiind relaxata si usoara te face mai agreabila si iti va destinde nervii.

“Asigura-te ca te distrezi si totul va decurge frumos.”

3. Sa fii dispusa la orice… cu ratiune, bineinteles.

Un barbat este probabil sa vrea sa te vada din nou daca vede ca se poate simti bine cu tine.

Lasa-l sa vada ca esti distractiva si ca esti genul de fata care e mereu dispusa sa faca orice si el se va gandi sa faca planuri pentru urmatoarea intalnire pana terminati cina.

4. Flirteaza cu succes

O fata care stapaneste arta flirtului isi poate asigura cu usurinta o a doua intalnire. Stiind cum sa zambesti exact, cum sa te uiti in ochii lui destul incat sa il faci sa fie agitat si cum sa te apleci destul incat sa iti lasi parfumul pe el fara sa fii foarte sugestiva este tot ce ai nevoie pentru a trimite un mesaj corect.

5. Razi

Nu trebuie sa iti pui pe fata un zambet fals sau sa izbucnesti in rasete prea colorate la orice spune. Incearcati sa va bucurati de cateva rasete impreuna, pentru ca sunt lucrurile mici care si le va aminti dupa ce nota va fi platita si taxiul a fost chemat.

Impreuna cu toate aceste sfaturi, cel mai important e sa te asiguri ca te distrezi si totul va decurge frumos.

Adauga un comentariu la "Mergi mai departe de prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating