Intalnirile si retelele de socializare

Intalnirile si retelele de socializare

2013-09-09

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

E mai usor sa gasesti un potential partener care iti impartaseste interesele, cu ajutorul retelelor de socializare. Iata cum iti poti maximiza sansele de succes:

1. Concentreaza-te pe interesele comune. Gaseste pe cineva care sa-ti impartaseasca interesele. Poti face aceasta utilizand alte aspectele ale site-ului precum aplicatia LinkedIn care iti arata persoanele care au un loc de munca in acelasi domeniu cu al tau. O poza si o descriere care ti-ar putea trezi interesul ar putea fi de asemenea disponibile. In caz contrar, poti folosi o aplicatie pentru a-ti cauta orasul, organizatia profesionala careia ii apartii sau prietenii prietenilor. O aplicatie folositoare a LinkedIn e forumul cu intrebari si raspunsuri. Poti fie sa adresezi o intrebare, fie sa sa te implici intr-o alta discutie. Forumurile acestea iti ofera sansa de a observa atitudinea si personalitatea celorlalti.

2. Cerceteaza: odata ce ai gasit un candidat poti sa cauti informatii despre el. Acela nefiind un site de intalniri, trebuie sa verifici persoana repectiva inainte de a o contacta. Citeste descrierea, mai ales partile personale; cauta-l pe Google pentru a vedea ce poti afla despre el. Ai putea fi surprinsa cata informatie poti afla pe o pagina Facebook sau in alte medii. Daca are o pagina Facebook, poti afla daca este singur si ce interese are. Verifica ce puteti avea in comun. Daca amandoi aveti animale de casa, calatoriti, va plac aceleasi mancaruri, activitati sau va plac aceeasi autori, acelesi jocuri si filme, atunci aveti despre ce discuta.

3. Initiaza contactul. Daca aveti prieteni comuni te poti folosi de aceasta. Pentru a nu parea ca-l urmaresti, nu ii arata ca l-ai verificat in prealabil si stii totul despre el.Daca ii pui intrebari in legatura cu job-ul sau sau in legatura cu anumite cunostinte pe care le are, ori daca ajungeti sa comentati impreuna o postare, ii vei trezi interesul. Daca discutia voastra merge bine, s-ar putea sa vrei sa-i trimiti un mesaj personal spunandu-i ca ti-a facut placere sa discuti cu el si il inviti sa povestiti.

4. Intalniti-va. Dupa cateva schimburi de opinii, daca ati reusit sa creati o anumita legatura si aveti lucruri in comun, ii poti spune ca ti-ar face placere sa va intalniti la o cafea sau sa discutati despre un anumit subiect care va intereseaza pe amandoi. Invita-l la o intalnire informala si comoda pentru ca asa vei avea sanse mai mari de succes; daca nu te implici prea mult de la inceput. Daca se intampla sa participati la aceeasi conferinta, sa frecventati aceleasi magazine, parcuri, plaje sau partii de ski, il poti aborda direct la fata locului.

5. Ingrijeste-te de legatura pe care ati creat-o. Odata ce v-ati intalnit pesonal si totul a mers bine, ati realizat o legatura care are sanse mari sa se tansforme intr-o relatie. Incearca sa mentii aceasta legatura fara sa-l presezi insa si sa te implici prea mult de la inceput.

Adauga un comentariu la "Intalnirile si retelele de socializare"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating