Intalniri in timpul saptamanii care nu te vor extenua pentru a doua zi

Intalniri in timpul saptamanii care nu te vor extenua pentru a doua zi

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Acestea sunt cateva metode usoare si creative sa creati atmosfera in timpul saptamanii.

Saptamana poate fi un pic haotica, impartiti intre munca, happy hours, evenimente si show-uri la Tv. Cu toate acele lucruri in program, este greu sa stabilesti o intalnire.

Nu mai iesiti la intalnire doar in weekend si aduceti putin romantism relatiei voastre si in timpul saptamanii cu aceste idei grozave care nu te vor extenua si vei putea merge la lucru a doua zi!

1. Inchiriati “comori ascunse” de la biblioteca

Puneti telecomanda deoparte si mergeti la biblioteca locala. Veti gasi acolo tone de filme recente dar si vechi, perfecte pentru o sesiune  de cuibarit in timpul saptamanii-si toate sunt gratis! Primiti puncte in plus si daca va recomandati cateva carti unul altuia si le cititi. In plus , acele culoare linistite si rafturile inalte….va lasam sa va dati singuri seama de asta.

2. Jucati jocuri

Jocurile de societate sunt o metoda atat de simpla si distractiva de a va petrece seara atunci cand nu aveti chef de iesit. Daca nu aveti nimic la indemana, duceti-va la magazinul local de chilipiruri si cautati jocuri retro, sah, table sau niste carti de joc pentru o competitie amicala. Daca va simtiti aventurosi, va pot sugera versiunea Scrabble-ului pe dezbracate.

3. Serviti desertul

Sa mergeti la acelasi restaurant dupa lucru este o mutare clasica, dar care poate deveni plictisitoare dupa ce ai incercat totul din meniu. Schimbati restaurantul cu unul recunoscut pentru deserturile sale si impartiti unul. Perfect pentru seara, un pic de decadenta si mult timp liber pentru o sesiune de sarutat.

4. Jucati-va din nou ca si atunci cand erati copii

Da, salile de jocuri arcade sunt pline de copii, dar in timpul saptamanii? Opriti-va la cea mai apropiata sala de jocuri arcade si  aveti o seara romantica plina de distractie, jocuri si premii fara nebunia din timpul weekendului. Aceasta este o intalnire grozava daca sunteti nostalgica si vreti sa re-experimentati copilaria alaturi de partener.

5. Explorati cartierul

Porniti muzica si luati masina (bicicleta sau tenisii) si iesiti la o plimbare. Nu exista nimic mai bun decat un drum liber si partenerul langa tine, cu soarele batandu-va in fata, vantul sufland prin parul vostru si piese de dragoste pe fundal. Aceasta intalnire dureaza cat va doriti voi si va ofera suficient timp cat sa va concentrati doar pe intalnire.

6. Bucurati-va de adrenalina

Cu totii stim cat de greu este sa faci tot ceea ce vrei in doar 24 de ore. Asta inseamna de obicei ca trebuie sa sariti peste a face macar un lucru, si acela este de obicei fitnessul. Cine vrea sa mearga la sala dupa o zi la lucru? Faceti-va antrenamentul mai amuzant facand exercitii in cuplu, fie ca inseamna o alergare usoara prin parc, o ora la inot sau sesiune de ridicat greutati in sufragerie.Daca va simiti ambitiosi, inscrieti-va la un curs de Yoga si intalniti-va acolo, dupa lucru.

Adauga un comentariu la "Intalniri in timpul saptamanii care nu te vor extenua pentru a doua zi"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating