Intalnire cu un barbat mai in varsta

Intalnire cu un barbat mai in varsta

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Eu m-am casatorit cu un barbat divortat, cu paisprezece ani mai in varsta ca mine si cu doi copii. Prietenii mei au crezut ca am innebunit de eram decisa sa imi iau un angajament fata de cineva care deja avea experienta si care venea la pachet cu trecutul sau. Dar adevarul e ca eram indragostita pana peste cap de el, iar el ma adora.

Faptul ca m-am intalnit cu un barbat mai in varsta decat mine nu a fost o decizie luata intentionat ci un impuls natural. In trecut ma intalnisem cu barbati care erau fie mult mai in varsta, fie mult mai tineri decat mine, asa ca nu a fost ceva nou pentru mine sa ma simt atrasa de un barbat a carui varsta nu se apropia de a mea. Barbatii mai tineri erau plini de energie, optimisti atunci cand vorbeau despre viitor si era placut sa te afli in compania lor. Dar, evident, interesul meu nu era intretinut pentru mult timp deoarece la un moment dat incepeau sa vorbeasca despre jocuri video sau sa iasa cu prietenii vechi din liceu care ii formau inca cercul de prieteni desi  absolvisera cu ceva ani in urma. Eu nu mai vorbisem cu niciun coleg de liceu de mai bine de zece ani, din moment ce majoritatea se mutasera si si-au intemeiat familii.

Barbatii mai in varsta cu care m-am intalnit insa, ma atrageau in multe feluri. Nu doar ca erau mai maturi, mai atenti si romantici, dar in mod surprinzator erau si plini de energie, pasiune si ambitie. Stiau ce isi doreau si nu le era teama sa lupte pentru asta. E un sentiment placut sa fii curtata, si trebuie sa recunosc ca barbatii mai tineri nu agreaza neaparat stilul acesta de abordare. Dar dupa un timp, intimitatea si tandretea au pus stapanire pe mine, si nu a mai trecut mult timp pana am trecut la urmatorul pas.

Pe majoritatea acestor barbati i-am cunoscut fie de una singura, fie prin intermediul prietenilor, la petreceri sau chiar si la munca. Cu toate acestea, cand aveam intalniri online, imi doream ca diferenta de varsta dintre mine si barbatul respectiv sa nu fie mai mare de 5 ani. Ma gandeam ca daca aveam de ales, ar tebui sa fiu practica. Voiam sa il cunosc tipul potrivit, iar barbatii in varsta nu mi se pareau o solutie practica; cei tineri nici atat pentru ca erau doar niste baietei. Problema a fost ca oricat de normal mi s-a parut atunci, limita de varsta pe care am impus-o nu m-a ajutat foarte mult in a gasi un partener.

Cei pe care i-am intalnit online vazusera aceleasi seriale ca si mine si faceau aceleasi referinte culturale, ceea ce ma facea sa ma simt in largul meu. Nu erau nici prea tineri pentru glumele mele, insa nu din cauza varstei nu am reusit sa stabilesc o legatura cu vreunul dintre ei ci din cauza lipsei de atractie.

Cand mi-am intalnit sotul, a recunoscut ca si el isi dadea intalniri online, si intamplator se afla si el pe acelasi site pe care navigam eu. Cu toate acestea nu am fi avut cum sa ne intalnim acolo din cauza cerintelor mele: fara barbati in varsta, divortati si cu copii. Daca nu ne-am fi intalnit intamplator la o petrecere a unui prieten comun, cu siguranta ca nu as fi ajuns unde sunt astazi.

Tot ceea ce incerc sa spun este ca ar trebui sa-ti asumi mai multe riscuri atunci cand vine vorba de dragoste. Largeste-ti criteriile pentru a-i include si pe acei oameni care se afla inafara zone tale de confort: cei divortati, mai tineri, mai in varsta, cu sau fara copii sau care locuiesc mai departe de tine. Nu se stie niciodata de unde poate rasari norocul.

Adauga un comentariu la "Intalnire cu un barbat mai in varsta"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating