Inspirati barbatii sa va respecte  sfaturi a la Hollywood

Inspirati barbatii sa va respecte sfaturi a la Hollywood

2013-09-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca sunteti de parere ca partenerul nu va respecta, incercati sa va dati seama cat de mult va respectati voi inseva.

“Nu va petreceti timpul batand in perete, sperand sa-l transformati intr-o usa” (Coco Chanel)

Greta Garbo, actrita suedeza din anii ’30, a demonstrat cum sa dobanditi respectul pe care vi-l doriti si pe care-l meritati. Dupa ce Garbo a devenit un star, a decis sa negocieze un contract care sa ii reflecte valoarea.  Conform contractului, cerea 5000$ pe saptamana, in loc de cei 350$ pe care ii primea inainte. Mogulul filmelor, Louis Mayer a auzit cererea lui Garbo si i-a oferit 2500$. Greta i-a raspuns scurt: “Cred ca plec acasa”. Si a plecat.

Garbo s-a intors la hotel si a stat acolo, in timp ce Mayer fierbea – timp de 7 luni-moment in care Mayer a cedat si-a oferit ceea ce ceruse.

Voi de cate ori ati stat intr-o relatie privind cum va piere demnitatea? Stiind toate aceste lucruri, ar fi trebuit sa pleci, dar totusi ai ramas.

Batutul in perete, sperand sa il transformam in usa:

Cand aveam 20 si ceva de ani, m-am indragostit de un tip fara de care nu credeam ca as fi putut trai. El mai avea alte doua prietene. Nu ma apreciam deloc. Intr-un final am reusit sa inchei acea relatie abuziva din punct de vedere emotional si a fost ca si cum as fi scapat de o dependenta. In final, dupa ceva vreme, stima mea de sine a crescut si am inceput sa atrag barbati de calitate. Totusi, nu o sa uit niciodata lectia invatata la 20 si ceva de ani.

Cativa ani mai tarziu, locuiam in Suedia si eram logodita cu un suedez. El incepuse sa se distanteze, sa fie nervos, sa ma ignore si asta durea mult. Intr-o seara, mi-a spus sa ma asez, si mi-a spus trei cuvinte care ar frange inima oricarei femei indragostie:”Asta nu merge…”. Inima a inceput sa imi bata repede. Nu puteam respira…. Eram devastata. Primul mei instinct a fost acela de a incerca sa-l conving si sa ii explic ca eu eram “Aleasa” si ca viata lui va fi goala fara mine.

Dar nu am facut-o. Din contra, am facut exact opusul: am plecat, imediat. Nu am sunat niciodata, nu am trimis niciun e-mail, niciun mesaj(in schimb plangeam in fiecare noapte).

Cateva saptamani mai tarziu, am primit un e-mail de la el. Era in vacanta in Indonesia, invatand sa faca scufundari acvatice. Mi-a intins inima sa pe o tava de argint. M-a implorat sa il iert si mi-a spus sa zbor la clasa intai din Europa in Indonezia sa petrecem impreuna o vacanta de 3 saptamani. Foarte tentant dar, am refuzat.

In urmatoarele 3 saptamani, ma suna in fiecare zi din Indonezia. Ne-am intalnit din nou cand s-a intors in Europa. In conditiile mele.

Adauga un comentariu la "Inspirati barbatii sa va respecte sfaturi a la Hollywood"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating