In cautarea sufletului pereche

In cautarea sufletului pereche

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Indragosteste-te de tine inainte de a-ti cauta sufletul pereche.

Esti in cautarea acelei frumoase povesti de dragoste? Simti nevoia sa ai acea conexiune perfecta cu un alt suflet? Incerci din rasputeri sa afli cum poti sa iti intalnesti sufletul pereche?

Aminteste-ti de acea poveste de dragoste la care visai cand erai adolescenta, visul acela de a fi iubita printului din basme sau a unui barbatului inalt, misterios si necunoscut, zarit o singura data intr-o plimbare. Esti in cautarea unei persoane de care sa te indragostesti si alaturi de care sa fii toata viata. Dar exista ceva ce toata lumea se sfieste sa iti spuna: pentru ca tu sa iti intalnesti sufletul pereche este nevoie sa fii tu pe aceeasi lungime de unda cu tine. Adica sa ajungi sa te iubesti cam cum ti-ai dori sa te  iubeasca perechea ta.

Este nevoie sa te cunosti si sa te observi din exterior pentru a-ti da seama cu adevarat de felul tau de a fi, de personalitatea ta. Incearca sa iti dai un fel de intalnire cu tine, metaforica bineinteles, dar una prin care ajungi sa dezvolti o relatie de dragoste cu tine insati. Ideal este sa iti dezvolti viata incercand mereu lucruri noi, calatorind, luand cursuri de dezvoltare personala si de a deprinde abilitati noi. Barbatii sunt atrasi de femeile puternice si cu atitudine, care isi imbogatesc viata fara sa fie dependente de un barbat pentru a fi fericite.

Spre exemplu, femeile care utilizeaza intalnirile online dar care nu cauta in mod obsesiv persoana ideala au o energie si atitudine degajata, foarte atragatoare pentru barbati. Aceste femei nu se agita sau enerveaza cand barbati neinteresanti indraznesc sa le abordeze. De ce? Ei bine, pentru ca ele nu sunt inregistrate pe un site de intalniri online cu unicul scop de a descoperi barbatul vietii lor. Ele au o alta filosofie si anume aceea ca este posibil sa isi intalneasca sufletul pereche online, dar pana in acel moment este indicat sa se bucure de orice ar face. Adica sunt relaxate stiind ca daca o sa il intalneasca pe barbatul visurilor lor, acest lucru o sa se intample in timp. Nu se supun unui stress inutil sperand ca in fiecare barbat intalnit sa isi cunoasca iubirea mult dorita. Aceste femei experimenteaza, cunosc, castiga experienta si practic se pregatesc pentru marea intalnire cu jumatatea lor.

Daca vrei sa afli cum sa iti cunosti sufletul pereche trebuie mai intai sa adopti o anumita idee: marea iubire incepe din tine. Inainte de a fi iubita de cineva, trebuie sa te iubesti pe tine insati. Participa la evenimente, mergi la intalniri, onoreaza invitatiile primite, zambeste, fii indrazneata si flirteaza. Daca iti doresti cu adevarat sa fii gasita de sufletul tau pereche trebuie sa emani dragoste. 

Adauga un comentariu la "In cautarea sufletului pereche"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating