Gesturi marunte ce o sa-l faca fericit

Gesturi marunte ce o sa-l faca fericit

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

1. Da-i o intalnire in parc sau pe plaja si mergeti la o plimbare linistita, mai ales daca afli ca a avut o zi proasta.

2. Gateste pentru el dezbracata. Da, e un cliseu, dar functioneaza de fiecare data.

3. Cand stati impreuna si va uitati la televizor, roaga-l sa se aseze confortabil pe podea sau pe canapea si fa-i un masaj de relaxare.

4. Sugereaza-i sa iesiti in oras cu prietenii lui preferati, chiar aceia pe care el stie ca tu nu ii suporti. O sa aprecieze compromisul si gestul tau.

5. Trezeste-l cu micul dejun servit la pat.

6. Daca ai fost cu adevarat ocupata in ultimul timp si nu prea ati avut timp sa stati impreuna, trimite-i un mesaj prin care ii spui cat de mult iti este dor de el. Barbatii niciodata nu ar recunoaste cat de mult apreciaza mesajele de genul.

7. Complimenteaza-l in legatura cu ceva la care a depus mult efort, chiar daca trebuie sa il minti putin.

8. Roaga-l sa iti povesteasca o fantezie ascunsa si ajuta-l sa si-o indeplineasca.

9. Povesteste-i tu o fantezie si roaga-l sa te ajute sa ti-o indeplinesti.

10. Fa micul dejun si asteapta-l pe terasa dimineata, cu masa pusa si muzica in surdina. Bucurati-va impreuna de inceputul unei zile frumoase.

11. Daca observi ca este stresat si ca are multa munca de birou acasa intr-o anumita seara, ademeneste-l in dus cu tine pentru 20 de minute.

12. Gaseste o copie a DVD-ului cu filmul acela vechi pe care inca e uimit ca nu l-ai vazut. Asteapta-l acasa cu cina pregatita si DVD-ul pornit.

13. In urmatoare zi de Sambata caniculara, planuieste un maraton de filme. Nu este o metoda gratuita de a-l face fericit, dar cu siguranta o sa ii faca placere sa va uitati impreuna la filmele voastre preferate.

14. Cand sunteti amandoi obositi la munca si vorbiti prin mesaje, spune-i cat de mult iti doresti sa iesi de la munca, sa te intalnesti cu el acasa si sa stati in pat intinsi unul langa celalalt.

15. Din cand in cand, chiar fa ceea ce scrie la numarul 14.

16. Pune-i un biletel in buzunarul din spate chiar inainte sa plece la munca, pe care sa scrie ca ii doresti o zi frumoasa si linistita. 

17. Fa un playlist de muzica cu tot ceea ce crezi i-ar face placere sa asculte in drum spre munca.

18. Trimite-i un mesaj din senin prin care ii spui sa lase tot ce are de facut si sa vina la tine pentru ca il doresti. (da, exista o anumita tema preponderenta in sfaturile acestea, e adevarat)

19. Data viitoare cand te surprinde cu o cina surpriza la lumina lumanarii in intimitatea casei, fa o poza rapida aranjamentului si posteaz-o pe Facebook a doua zi. Se va preface ca e suparat ca ai facut asta fara acordul lui, dar de fapt va fi incantat. 

Adauga un comentariu la "Gesturi marunte ce o sa-l faca fericit"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating