Gasiti-va barbatul viselor

Gasiti-va barbatul viselor

2013-09-14

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca vi se pare ca nu gasiti barbatii care sa se incadreze in tiparul dorit, poate e timpul sa aveti alte cerinte.

Ca multe alte femei singure, esti in cautarea barbatului viselor tale. Poate te intrebi: exista acel barbat in realitate sau este intr-adevar doar “in visele mele”? Daca chiar crezi ca exista, cum il gasesti si cum il atragi? La urma urmei, vrei sa te indragoastesti si sa parasesti lumea intalnirilor.

Multe sfaturi de relatii pentru femei va incurajeaza sa alegeti bine chiar pana in punctul in care asta va poate dauna fericirii. Nu ar trebui sa va multumiti cu  orice dar trebuie sa fiti realista si sincera.

Haideti sa vorbim despre visele dumneavoastra pentru o secunda. Sunteti sincera si realista cu persoana care sunteti in acest punct al vietii? De exemplu, aveti 43 de ani si vreti copii. V-ati gandit si la alte metode sa faceti acest vis realitate? Chiar credeti ca la varsta dumneavoastra veti mai putea face 2 sau 3 copii biologici cu un partener de viata? Poate, dar poate nu asa cum v-ati imaginat.

Poate sunteti divortata, aveti doi copii si v-ar placea sa aveti un  nou partener. Problema este ca e greu sa gasiti un barbat care sa isi doreasca sa se intalneasca cu o mama singura. Poate cautati genul gresit de barbat. Poate trebuie sa va pastrati o minte deschisa si sa incepeti sa cautati pe cineva care sa va iubeasca atat pe dumneavoastra cat si pe copii.

Visele ar trebui sa va fie dictate de realitatea vietii pe care o traiti in acest moment. Viata dumneavoastra e un dar si e plina de oportunitati. Trebuie sa fiti atenta la posibilitatile care vi se prezinta in fiecare zi- si sa fiti sincera cu dumneavoastra atunci cand visele pur si simplu nu pot deveni realitate. De exemplu, cand eram copil, vroiam sa fiu urmatorul Casey Kasem. Acesta era visul meu, acesta era scopul meu. Stateam in camera mea si imi faceam propriul Top 40, insa parintii mei nu mi-au oferit infinitele posibilitati de a deveni D.J. .Am urmat facultatea gresita si nu am ajuns  niciodata la radio. Totusi, in visele mele inca imi doream sa fiu precum Casey.

In schimb, am ajuns sa ajut barbati si femei cu sfaturile mele de dating si viata mea este inca plina de posibilitati. Ajut oamenii sa se redescopere si sa se indragoasteasca iar acest lucru este foarte important pentru mine. Poate ca nu este viata la care visam atunci cand eram copil dar sunt extrem de fericit si recunoscator pentru ceea ce am.

Asa ca, ati putea sa va petreceti toata viata urmarind un vis care nu exista. Am intalnit multe femei care au petrecut foarte mult timp alergand dupa scopuri imposibile si sincer, nu sunt fericite. Au 65 de ani, sunt furioase si se intreaba ce s-a intamplat cu viata lor- si toate pentru ca incercau sa traiasca un vis nerealist.

Nu lasati convingerile generale sau presiunile societatii sa va dicteze telurile si fanteziile. Permiteti-va sa explorati situatii care sunt potrivite pentru dumneavoastra.

Este timpul sa aveti un nou vis. Este timpul sa aveti mai multa grija la ce va doriti pentru a va indragosti de un partener grozav. Puteti sa va gasiti barbatul viselor, dar trebuie sa il gasiti bazat pe ceea ce sunteti acum, indiferent de ce inseamna asta.

Adauga un comentariu la "Gasiti-va barbatul viselor"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating