Functioneaza relatiile la distanta?

Functioneaza relatiile la distanta?

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Oricand ii intreb pe oameni ce parere au despre relatiile la distanta, multi dintre ei imi spun ca nu au cum sa functioneze si isi dau ochii peste cap. Cu toate acestea, cunosc personal oameni care au avut o relatie la distanta, chiar traind in tari diferite, si au ajuns pana la urma sa se casatoreasca.

Expertul din mine nu s-a putut abtine sa nu analizeze ce anume a facut ca acele relatii sa functioneze. Dupa ce m-am gandit multa vreme la asta am realizat ca succesul lor decurge din trei factori:

Sunt oameni increzatori

Cu totii stim cat de sexy e increderea, dar inafara acestui efect, oamenii increzatori au succes pentru ca nu se gandesc la esec. Astfel ca atunci cand Irina si Jake s-au indragostit cand Irina a vizitat Londra, ei nu s-au gandit ca nu vor reusi sa mentina relatia si pur si simplu au mers inainte.

Fiecare are viata lui

Unul din motivele pentru care Irina si Jake au fost capabili sa se descurce cu distanta a fost faptul ca fiecare avea propria lui viata, destul de ocupata. Pentru ca amandoi sunt firi intreprinzatoare, nu au avut timp sa isi planga de mila din cauza absentei celuilalt. In schimb, s-au concentrat pe ambitiile lor individuale si s-au bucurat pentru succesul celuilalt.

Nu au nevoie unul de altul

Oricat de mult si-ar fi dorit sa fie unul in preajma celuilalt si sa petreaca timpul impreuna, nu aveau nevoie unul de altul. Atunci cand partenerii au nevoie unul de altul pentru sprijin emotional sau financiar, legaturile la distanta le vor distruge si mai rapid relatia.

S-au ales unul pe altul

Da, simtim sentimente de iubire, dar pana la urma a iubi pe cineva este o alegere. Ca in orice relatie, faci zilnic alegeri pentru a-i arata partenerului ca este ascultat, iubit si important. Relatia la distanta a prietenilor mei a functionat pentru ca au ales sa ia anumite decizii care sa nu le pericliteze relatia, ci dimpotriva, sa o dezvolte si sa ajunga la casatorie mai tarziu.

Asadar, inainte sa iei in considerare sa incepi o relatie la distanta, gandeste-te daca aveti ceea ce trebuie pentru a face relatia voastra sa functioneze si intreaba-te daca tu si partenerul tau aveati calitati asemanatoare si aveti aceeasi perspectiva fata de angajament.

Adauga un comentariu la "Functioneaza relatiile la distanta?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating