Fii directa pentru a avea intalniri de succes

Fii directa pentru a avea intalniri de succes

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Te-ai saturat de jocurile intalnirilor? Iti doresti sa ai cu adevarat succes la intalniri? Iti doresti sa-l cunosti pe barbatul visurilor tale? De cate ori ai jucat acest joc invechit? Nu l-ai sunat, ai asteptat trei zile ca sa-l suni inapoi, ai ascultat de sfatul prietenelor si nu i-ai scris un weekend intreg pentru a-i arata ca esti ocupata.

Ai intalnit un barbat de care te-ai simtit atrasa, dar in loc sa iesi cu el in oras i-ai spus ca esti ocupata. Ai tot asteptat sa te sune, insa n-ai mai primit niciun semn de la el. Pentru a avea cu adevarat succes la intalniri, trebuie sa renunti la jocuri.

Jocurile in afara relatiei sunt grozave. Putem sa ne gandim la Monopoly, la Rummy sau a juca volei pe plaja, insa serios, pentru a avea intalniri de succes, trebuie sa incetezi sa te mai joci cu barbatii. Jocurile nu te vor aduce nicaieri pentru ca ele se bazeaza pe manipulare si minciuni. Trebuie sa fii sincera, deschisa si putin vulnerabila.

Stiu ca acest cuvant te sperie, dar vulnerabilitatea e singura cale prin care poti atrage barbatul potrivit in viata ta. Vezi tu, in fiecare zi ies in oras si nu imi pasa. Nu ma astept la prea multe de la intalniri si ma multumesc cu ceea ce se intampla pe moment, iar aceasta e cheia succesului. Nu ma gandesc la nici o intalnire ca ceva mai mult decat e. Nu ma intalnesc cu un barbat si imediat ma intreb daca nu cumva el e alesul.

Daca intalnesc un barbat cu adevarat interesant, vorbesc cu el, incep sa-l cunosc si apoi ma decid daca vreau sa-l mai revad sau nu. Daca vreau sa il intalnesc din nou, il pot suna, de ce nu? Imi voi asculta instinctul si voi vedea unde ma va duce. Nu ma voi preface ca sunt ocupata saptamani intregi pentru a-i demonstra ca sunt ocupata.

Renunta la jocuri!

Nu te mai purta de parca ai fi tot timpul ocupata si devino mai deschisa, disponibila si putin mai vulnerabila. E singura metoda pentru a gasi un barbat potrivit si iubitor. Fii deschisa, spune-i ce iti doresti fara teama. Daca un barbat te suna, suna-l si tu inapoi imediat pentru a pastra legatura.

Tot ce trebuie sa stii e ca trebuie sa te compori normal si natural, fara sa-ti pese atat de mult ce crede cealalta persoana, pentru ca in realitate, o relatie trebuie sa fie reala inca din momentul in care v-ati intalnit. Incearca aceasta strategie si vei avea mai mult succes la intalniri decat pana acum.

Bafta!

Adauga un comentariu la "Fii directa pentru a avea intalniri de succes"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating