Email de la sufletul pereche

Email de la sufletul pereche

2013-06-19

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Intalnirile online au adus relatiile in fata unei furtuni. La inceputul anului 2012, media a raportat ca sunt aproximativ 54 de milioane de barbati si femei singure in SUA , dintre care 40 de milioane au incercat intalnirile online.

Potrivit unui raport difuzat in Ianuarie 2012, industria serviciilor de intalniri valora 2.1 bilioane de dolari. Intalnirile online reprezinta 53% din acea piata si includ mai mult de 1.500 de site-uri de intalniri.

Deci ce inseamna toate aceste lucruri? Incredibil, dar inseamna ca 20% dintre casatoriile Americane incep din intalnirile online. Numarul oamenilor care se cunosc online este in continua crestere si in mai putin de 5 ani, Internetul va deveni probabil cel mai frecvent mod in care oamenii isi vor cunoaste sotii/sotiile.

Elementul surpriza

Intalnirile online reprezinta o experienta foarte incitanta din numeroase motive, cel mai mult din cauza elementului surpriza. Sa cunoasteti pe cineva online poate fi tentant din cauza ca depinde foarte mult de imaginatie. Cand tu si potentialul partener nu ati vorbit inca la telefon, sentimentele pot deveni atat de intense incat cealalta persoana devine irezistibila.

Oamenii care converseaza online amana discutille la telefon deoarece vor sa se bucure de emotia necunoscutului cat mai mult posibil. Faptul ca nu stiu cum suna cealalta persoana poate fi o parte a atractiei pe care o puteti simti fata de persoana cu care vorbiti online. Pe de cealalta parte, cand vorbiti in final cu el/ea, vocea lui ar putea suna atat de neplacut incat nu veti vrea sa mai vorbiti niciodata. E adevarat, mi s-a intamplat si mie!

Nu iesiti la intalniri fara sens

Faptul ca vorbiti online cu cineva ar putea sa fie singura metoda care nu este plina de exagerari atunci cand vreti sa cunoasteti pe cineva in zilele noastre. Intalnirile online se bazeaza in mod principal pe comunicarea scrisa, asa ca nu sunt alte elemente care sa complice procesul cunoasterii.

Limbajul corpului, tonalitatea vocii, linistea ciudata si alte potentiale semnale care pot impiedica comunicarea sunt total eliminate din dinamica intalnirilor pe Internet. Acele prime zile sau saptamani in care incepeti online sa va cunoasteti, se intampla numai prin tastarea si citirea cuvintelor pe o pagina. Este mult mai semnificativ sa dezvolti o relatie cu ajutorul literelor si a punctuatiei decat sa va intalniti la o cafea sau cina.

In plus, cand doi oameni se intalnesc online, ei reduc o multime de timp pierdut. Cand te inscrii pe un site de intalniri online,  preferintele tale de cautare automat elimina oamenii care nu sunt potriviti pentru dumneavoastra. Aceasta caracteristica face intalnirile usoare si conveniente, ceea ce explica de ce un utilizator cheltuie in medie 239$ pe an pe intalnirile online.

Poti sa inveti aproape tot ce trebuie sa stii despre cineva daca petreci cateva minute citindu-le profilul online. Daca ai fi cunoscut acea persoana in conditii “obisnuite”, spre exemplu la o intalnire cu un necunoscut cu care te-au cuplat prietenii, ar fi trebuit sa investesti cateva luni pretioase pentru a descoperi exact aceleasi lucruri.

O sansa mai buna sa cunoasteti pe acel cineva special

Oamenii sustin ca intalnirile online sunt mult mai riscante decat “intalnirile  obisnuite”, dar eu nu sunt de acord. Sa incercati sa gasiti pe cineva cu care sunteti compatibila in lumea reala e ca si cum ai trasa o linie in ocean. Nu stii niciodata ce creatura ciudata ai putea prinde. Bineinteles, cand intalnesti oameni online, te supui riscului de a te cupla cu un mincinos patologic sau cu un om de slaba calitate. Dar acest lucru poate fi la fel de posibil si in cazul lui Paul, Vlad sau Cezar pe care il intalnesti intr-o cafenea, printr-un prieten sau in facultate.

Prin utilizarea site-urilor de intalniri online de calitate, cred ca atat barbatii cat si femeile au o sansa mult mai mare sa-l intalneasca pe acel cineva special. Pe bune! Pot fi intalnirile mai bune decat atunci cand barbati atragatori sunt atenti selectionati pentru tine printr-o  metoda dovedita stiintific si apoi trimisi direct in casuta ta de intrari? Poate fi mai simplu si mai atragator decat atat?

Adauga un comentariu la "Email de la sufletul pereche"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating