E prea devreme sa va mutati impreuna?

E prea devreme sa va mutati impreuna?

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai facut tot posibilul pentru a cunoaste pe cineva si ai gasit un partener cu care te intelegi foarte bine, iar relatia voastra merge in directia potrivita. Ati iesit impreuna la multe intalniri, relatia voastra e noua si va merge atat de bine incat ati inceput sa va ganditi ca s-ar putea sa fiti suflete-pereche. Apoi, dintr-odata iti propune sa locuiti impreuna, desi sunteti impreuna de doar cateva luni. Ce e de facut? Chiar te bucuri de relatia voastra si te simti flatata; nu vrei sa-i ranesti sentimentele si in plus, te gandesti ca s-ar putea ca totul sa fie foarte palpitant. Iti trec multe ganduri prin cap si inainte sa-ti dai seama ajungi sa-i spui “da”, iar imediat ajungeti sa impartiti fiecare moment si fiecare loc.

Va mutati cumva prea devreme impreuna?

Sase luni mai tarziu, incepi sa te intrebi daca ai luat decizia potrivita. Poate ca te simti prinsa ca intr-o capcana sau poate ca anumite lucruri te enerveaza si ai impresia ca ai luat o decizie pripita. Curand te vei intreba daca ramai cu el pentru ca asa iti este comod sau pentru ca din punct de vedere financiar iti este mai usor. Intr-un asemenea moment e deosebit de important sa fii atenta la ceea ce simti si ce anume iti genereaza frica pentru ca este posibil sa fi primit ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna si tocmai de aceea sa-ti fie teama.

Acorda-i relatiei voastre sansa de a se dezvolta

O relatie are nevoie de timp pentru a evolua. Trebuie ingrijita cu dragoste, sinceritate, comunicare, respect si incredere, insa e nevoie de timp. Atractia si dorinta, precum si modul cum actionam asupra lor, tind sa trimita relatia intr-un punct pentru care nu esti pregatita emotional. Daca te pripesti, risti sa te schimbi si sa nu iti acorzi suficient timp pentru a realiza daca aceasta sunt persoana si relatia pe care ti le doresti.

Nu te muta din motive gresite

De obicei tind sa fiu mai conservatoare si nu agreez ideea de a locui impreuna cu cineva inainte de casatorie. Insa am prieteni care isi sfatuiesc copiii sa nu se casatoreasca cu cineva cu care nu au trait impreuna zi si noapte o perioada de timp pentru a se cunoaste suficient de bine unul pe altul. Daca te muti pentru companie, pentru ca vrei sa iti reduci cheltuielile, pentru ca aceasta e cea mai buna optiune pe care ai avut-o in ultima vreme sau doar pentru ca ti s-a propus si nu e o decizie bazata pe iubire si dorinta unui angajament pe viata, atunci cu siguranta va mutati impreuna prea devreme. Daca in schimb el e barbatul alaturi de care vrei sa pasesti spre altar si cu care vrei sa te casatoresti si sa ai copii, atunci mutatul impreuna face parte din acest proces.

Fii sincera cu tine insati in legatura cu ceea ce simti si motivele pentru care iei o decizie. Asculta-ti inima!

Adauga un comentariu la "E prea devreme sa va mutati impreuna?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating