Dileme intr-o relatie Partea 2

Dileme intr-o relatie Partea 2

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Am discutat deja despre cum ajung femeile sa se intrebe daca mai are rost sau nu sa ramana intr-o relatie care pare ca nu are niciun viitor. Iata niste sfaturi in plus care te vor ajuta sa iei decizia corecta:

Intotdeauna incearca sa asculti si sa intelegi punctul de vedere al partenerului tau si observa daca partenerul tau ti-l asculta si il intelege pe al tau. Vezi daca puteti gasi o cale de mijloc. Fii  pregatita sa te pui in locul partenerului tau si sa ii intelegi punctul de vedere, iar apoi roaga-l sa faca acelasi lucru.

Asigura-te ca te rezumi la experienta ta personala in relatia pe care o aveti si evita pe cat de mult posibil sa folosesti cuvantul “tu” ca o acuzatie la inceputul fiecarei propozitii. Roaga-l pe partenerul tau sa faca acelasi lucru si avand aceasta in minte, explica-i de ce lucrurile nu functioneaza. Daca ti-e greu, incepe mereu propozitiile cu “Eu simt”.

De multe ori, in fata posibilitatii unei despartiri, partenerul va deveni mai receptiv, va incepe sa-si asume responsabilitati si s-ar putea chiar sa se schimbe in bine. Daca impreuna, cu ajutorul unui terapeut, puteti sa adoptati o atitudine conciliatorie, veti observa ca problemele incep sa dispara si veti deveni din nou intimi.

Am observat ca atunci cand un cuplu se comporta in acest fel, animozitatea dintre parteneri se diminueaza. Unele cupluri dimpotriva, aleg sa se desparta, dar daca au aceasta decizie, o fac cu dragoste si respect si nu cu dispret. Daca acel cuplu se decide sa ramana impreuna, sunt acum capabili sa cladeasca o relatie puternica unde ei doi impreuna sunt mai importanti decat individual.

Daca partenerul tau nu e capabil sa parcurga acesti pasi alaturi de tine, atunci stii care e raspunsul la intrebarea ta. Tebuie sa parasesti aceasta relatie pentru propriul tau bine. Exista de asemenea oameni care in urma unor traume psihologice si emotionale nu pot fi prezenti din punct de vedere emotional si intim. Tocmai acest gand, de a se apropia atat de mult emotional, ii sperie si astfel niciodata nu-si vor lasa garda jos. A ramane alaturi de o astfel de persoana care nu are nicio intentie sa se schimbe e departe de responsabilitatea sau datoria oricui intr-o relatie.

Ai incercat si nu a mers asa ca e timpul sa te detasezi de situatie si sa-ti asumi raspunsul la intrebarea: Ar trebui sau nu sa raman in aceasta relatie?

Adauga un comentariu la "Dileme intr-o relatie Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating