Dilema intalnirilor online:Cum respingeti pe cineva? Partea 2

Dilema intalnirilor online:Cum respingeti pe cineva? Partea 2

2013-07-29

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

V-am dat niste idei in articolul anterior despre cum puteti pune capat dialogului cu o persoana cu care credeti ca nu va potriviti. In articolul de fata va voi sfatui cum sa terminati orice legatura cu o persoana in mediul virtual atunci cand lucrurile devin si mai serioase.

 

Cand oamenii nu au nici cea mai mica idee

Ocazional veti intalni oameni care pur si simplu nu vor inceta sa va contacteze chiar si dupa ce i-ati respins. Adesea, oamenii nu renunta pentru ca si-au creat fantezii in functie de poza si prezentarea dumneavoastra din profil. Cand incepeti sa faceti schimb de mesaje, fanteziile cresc. Daca sunteti inca anonima, probabil ca situatia nu este periculoasa, dar tot va puteti simti incomod.

Sa observati acest gen de oameni este dficil deoarece par atat de sinceri si entuziasti. Deci, care este semnalul de avertizare nr 1.? El face presupuneri in legatura cu profunzimea relatiei voastre cu mult inainte de a fi cazul.

Evitati certurile

Cand scopul dumneavoastra este sa va despartiti rapid de o persoana care nu vrea sa renunte (sau de oricare alta persoana), nu va certati niciodata si nici nu va aparati. Trebuie sa acceptati rolul de personaj negativ; cu timpul corespondentul va trece peste refuz.

Dati-va seama ca multi oameni uita cat de putin au investit in schimburile lor si ca nu au o perspectiva buna asupra circumstantelor.

Daca orice altceva esueaza, fiti brutala in a-i respinge

Cand cineva nu vrea sa renunte sa va deranjeze si orice altceva esueaza, trebuie sa renuntati sa mai fiti politicoasa. Asa cum cainii apuca sa muste o singura data, asa si petitorul tau primeste doar o singura “scuza” din partea ta. Si apoi, gata.

Urmatoarea replica este foarte eficienta dar folositi-o doar ca pe o ultima alternativa:

“Trebuie sa stii ca daca continui sa ma contactezi din nou, iti voi raporta activitatile ca pe un abuz pe site-ul de intalniri. Site-ul va incepe sa te monitorizeze si sa iti monitorizeze si mesajele si vei fi scos din sistem daca nu le place ceea ce scrii.”

Dupa care, intrerupeti comunicarea. De acolo inainte, abordarea ta consta in lipsa raspunsurilor, comentariilor, sau a oricaror alte actiuni.

Siguranta dumneavoastra este pe primul loc. Daca credeti ca aveti o problema cu o posibila potrivire, chiar daca sunteti anonima, nu va simtiti jenata sa raportati situatia operatorului site-ului (de obicei sub “abuse” sau “Webmaster”). Site-urile cu plata au un interes serios in a-si proteja clientii si in a-si pastra relatiile publice bune. Daca ii apelati pentru ajutor, oferiti-le e-mailuri veridice si oricare alte date care sa evidentieze faptele.

Raportarea abuzului site-ului este mult mai eficienta decat simpla blocare a mesajelor unei persoane (o caracteristica oferita de multe site-uri). Totusi, daca sunteti o regina a dramei, nu va exersati arta “cade cerul”. Daca falsificati email-uri si incercati sa stricati reputatia cuiva, puteti infrunta procese civile si penale. Amintiti-va ca nimic nu este vreodata sters complet de pe internet, asa ca falsul abuz  este destul de usor de expus. Si daca raportati necorespunzator, site-ul va va monitoriza mail-ul.

Daca o fosta potrivire va deranjeaza, dar nu suficient de serios incat sa il raportati ca fiind abuziv, pe unele site-uri puteti sta in modul Invisibil sau Pe furis. Astfel, nu puteti fi vazuta de atributul “Cine este online”.

Adauga un comentariu la "Dilema intalnirilor online:Cum respingeti pe cineva? Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating