De ce timpul petrecut individual e benefic

De ce timpul petrecut individual e benefic

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

A petrece o parte din timp fara partener este unul dintre cele mai sanatoase aspecte ale unei relatii. A petrece timp unul fara altul va da ocazia de a fiti voi insiva si a nu va pierde identitatea. Trebuie sa-ti doresti ca prietenul tau sa petreaca timp si fara tine si de asemenea sa iti acorzi si tie timp pentru a te relaxa. Iata cateva motive pentru care un astfel de comportament este sanatos:

Dorul va starni pasiunea. Daca va acordati putin timp pentru a vi se face dor unul de altul, veti fi mult mai recunoscatori atunci cand petreceti timp impreuna.

Reaprindeti flacara. Atunci cand te ocupi de niste hobby-uri de una singura, vei aduce acasa cu tine abilitati noi de care partenerul tau va fi impresionat. Oricine se simte atras de o persoana talentata asa ca diversifica-ti abilitatile. A-ti imbunatati modul de a gati, a coase sau a realiza diferite obiecte manual iti vor spori si tie increderea de sine, iar asta te va face mai sexy. Chiar daca nu are un impact foarte mare asupra gospodariei voastre, cel putin veti avea un nou subiect de discutie.

Evita certurile inutile. A-ti petrece tot timpul cu o persoana e cea mai sigura cale spre neintelegeri.  In mod obisnuit, nu te deranjeaza ca uita sa faca niste cuburi de gheata atunci cand s-au terminat, insa cand trec doua saptamani si el tot nu-si aduce aminte, incepi sa te enervezi. Una peste alta, cu timpul acest tip de emotie se poate transforma intr-un comportament pasiv-agresiv, desi initial puteai evita o astfel de situatie.

Aminteste-ti ca esti o persoana. Poate suna ciudat, insa atunci cand iti petreci tot timpul cu prietenul tau, e usor sa uiti unde se termina el si unde incepi tu. Identitatea ta nu ar trebui sa fie strict legata de relatia ta. Acordati-va o perioada pe cont propriu pentru a va aminti cine sunteti voi fara partener. Daca nu iti pastrezi independenta, risti sa devii dependenta de partenerul tau, lucru ce poate usor ucide relatia.

Acorda-ti atentie. Uneori uitam ca avem nevoie sa ne acordam noua insine atentie. A petrece timp singura e o necesitate (pentru unii mai mult decat pentru altii). Exista anumite comportamente terapeutice de care avem nevoie cu totii pentru a ne descarca emotional. De exemplu, s-ar putea sa ai nevoie de o inghetata si de un plans bun. Nu, nu sa plangi in fata prietenului tau. Genul de plans care te va face sa arati ca o epava si prin care iti refulezi toate emotiille negative, insa dupa care te simti extraordinar. Acorda-ti timp sa te ocupi de problemele tale emotionale si sa te relaxezi.

E foarte bine ca puteti petrece mult timp impreuna, acest lucru va va intari legatura si va va ajuta sa progresati impreuna, insa nu uita ca pentru a va mentine relatia sanatoasa trebuie sa petreceti timp separat din cand in cand.

Adauga un comentariu la "De ce timpul petrecut individual e benefic"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating