De ce nu stapanesti atat de bine arta flirt-ului?

De ce nu stapanesti atat de bine arta flirt-ului?

2013-06-05

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Lumea este plina cu femei frumoase si interesante care au dificultati in a flirta cu barbatii de care sunt interesati. Aparent, acest fenomen nu pare sa fie aiba foarte mult sens. Faptul ca exista un numar mare de femei frumoase care nu pot sa castige barbatii pe care ii ravnesc, pare sa depaseasca ratiunea.

Cu toate acestea, exista un motiv pentru care aceste femei au probleme in castigarea intalnirilor pe care si le doresc. Acele femei nu stiu sa flirteze. Aceste femei nu stiu cum sa isi joace rolul in jocurile dintre femei si barbati.

Adopta jocul dintre femei si barbati

Barbatii si femeile sunt diferiti, iar diferentele dintre sexe trebuie intelese si acceptate, nu negate.

Discutarea diferentelor dintre barbati si femei de multe ori conduce la neintelegeri din cauza luptei constante purtate de femei pentru castigarea egalitatiilor in drepturi cu barbatii. Cu toate ca discrepanta dintre femei si barbati din punct de vedere social sau economic nu ar trebui sa tina cont de relatiile personale sau intime dintre cele doua sexe, suntem obligati sa ne supunem si sa acceptam influenta ei in vietile amoroase, de cuplu.

Sa cauti egalitate profesionala intre un barbat si o femeie este o idee grozava, insa sa te astepti ca barbatii si femeile sa poarte o egalitate asemanatoare intr-o relatie amoroasa, este reteta unui dezastru.

Cand vine vorba de sex, intalniri si relatii, barbatii si femeile trebuie sa isi joace rolul complementar fiecaruia. In fiecare relatie este nevoie de prezenta barbatului si a femeii sub forma de ying si yang.

“Daca nu il lasi sa te prinda cand e la capatul puterilor, dupa o fuga lunga, atunci interactiunea dintre voi o sa ramana platonica si plictisitoare.”

Flirtul - Joaca-ti rolul

Adoptand rolul de “prada”, pe care barbatul o “vaneaza”, este o miscare cruciala in flirt-ul feminin. Daca este treaba unui barbat sa “caute”, atunci este de datoria femeii sa se lase cautata si prinsa. Daca este de datoria unui barbat sa fie cel care ataca, este menirea femeii sa provoace. Daca este obligatia barbatului sa domine, atunci este datoria femeii sa se supuna.

Trebuie intotdeauna sa functioneze asa? Nu? Dar aceste contraste trebuie jucate sub diferite forme, iar majoritatea barbatilor si femeilor prefera rolurile de mai sus.   

Flirtul femeinin este un proces de acceptare si respingere, de ridicare de ziduri si deschidere de porti, de alergare inaintea lui si apoi de stationare ca sa te prinda din urma.

Simplu spus, daca vrei ca un barbat sa te cumpere, este de datoria ta sa te oferi (dar nu prea mult).

Poti sa faci schimb de informatie intelectuala cu un barbat cat de mult doresti, dar daca nu te joci cu felul in care il provoci sau te faci vulnerabila pentru el si daca nu il lasi sa te “prinda” in ultimul moment de “vanatoare”, atunci interactiunea ta cu el o sa ramana platonica si plictisitoare.

De asemenea, va trebui sa experimentezi dimanica de ridicare si cadere a incarcaturii electrice din flirt-ul vostru, dinamica ce caracterizeaza flirt-ul si care asigura o conexiune ce trece peste statutul de amici, colegi de munca sau alte forme de relatii interumane fara implicare amoroasa.

Adauga un comentariu la "De ce nu stapanesti atat de bine arta flirt-ului?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating