De ce fostul tau iubit nu se va mai intoarce

De ce fostul tau iubit nu se va mai intoarce

2013-08-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai incercat aproape tot ce se putea pentru a atrage atentia fostului tau iubit pentru ca iti mai doreai o ultima sansa. El insa nici macar nu iti raspunde la mesaj sau la telefon, sau poate chiar te-a blocat pentru a nu mai putea sa-l contactezi.

De ce fostul tau iubit te respinge cu inversunare?

Ei bine, probabil ca s-a razgandit si isi pastreaza sentimentele ascunse adanc incat orice i-ai spune nu-l mai poti face sa le simta din nou, iar daca nu reusesti sa ajungi la inima lui, cel mai probabil l-ai pierdut pentru totdeauna. Dar ceea ce trebuie sa te intrebi cu adevarat e daca esti sigura ca vrei sa-ti pierzi cel mai bun prieten. Cum ar fi sa nu va mai vedeti si sa mai zambiti impreuna?

Adevarul este ca daca il tot indepartezi cum ai facut-o in trecut, il vei pierde pentru totdeauna si nimic din ce ai face nu-l va aduce inapoi. Inteleg ca esti ranita si ca doare sa te intorci acasa si sa fii singura, sa nu primesti niciun telefon sau mesaj in care sa te intrebe cum a fost ziua ta sau sa stati pe canapea imbratisati.

Singurele intrebari care iti trec prin minte sunt: “Oare simte ce simt si eu?”, “Imi duce dorul?”, “De ce s-a intamplat ceea ce s-a intamplat?”, “Cum pot schimba asta?”.

Nu mai pierde noptile fara somn, nu mai duce o lupta pe cale sa o pierzi, ci apeleaza la ceea ce crezi ca l-ar emotiona si l-ar aduce inapoi langa tine, fara sa-l presezi sau sa-l sufoci. Daca reusesti sa-i trezesti sentimentele pe care le-a avut pentru tine odata, se va intoarce imediat si va veti iubi mai mult ca oricand.

Adauga un comentariu la "De ce fostul tau iubit nu se va mai intoarce"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating