De ce femeile de success au dificultati in relatii Partea 2

De ce femeile de success au dificultati in relatii Partea 2

2013-09-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In prima partea a acestui articol si anume De ce femeile de succes au dificultati in relatii Partea 1, am facut un mic istoric al situatiei femeii independente si de cariera in sfera amorului. Am ajuns la concluzia ca marele dezavantaj al unei cariere stralucitoare sta in dificultatea femeii de succes sa intalneasca barbatul suficient de puternic incat sa nu dezvolte complexe de inferioritate.

                In acesta ultima parte a temei dezbatute, voi incerca sa ofer posibile solutii femeilor de cariera, solutii care le-ar putea pune pe traiectoria potrivita in aflarea partenerului potrivit.

Posibile solutii

                Chiar in acest moment, cultura feminista are un impact profund asupra psihicului masculin. Incepem sa observam ca barbatii isi doresc femei puternice, frumoase si independente. Cu toate acestea, acesti barbati sunt inca putini la numar si probabil mai este nevoie de inca cativa zeci ani pana barbatul se acomodeaza cu ideea de a avea un partener complet egal in drepturi. Ce anume pot sa faca aceste femei intre timp? Din punctul meu de vedere, sunt 3 solutii pe care am sa le discut mai jos.

1. Cauta un barbat alpha

                Femeia puternica si de cariera ar avea o sansa la fericire daca ar porni in cautarea unui barbat puternic, de succes si determinat. Practic, un barbat cu calitati si dorinte asemenatoare, unul cel putin la fel de determinat in atingerea succesului, puternic si inteligent. Doar un asemenea exemplar masculin ar putea sa duca povara unei partenere atat de puternice.

                Cu toate acestea, deoarece aceste femei sunt deja puternice si de succes, numarul total al acestui tip de barbati descreste dramatic. Asemenea femei nu mai viseaza la Cris, cel de peste drum, ci la cineva mult mai evoluat, un barbat dominant prin putere, inteligenta si succes.

                In schimb, acesti barbati alpha nu sunt chiar atat de usor de gasit si nici atat de usor de atras, deoarece cel mai probabil, isi doresc sa cunoasca o femeie obisnuita. Pe langa asta, statutul lor social si financiar este atragator nu doar pentru femeile de clasa lor.  Bineinteles, te-ai putea intreba de ce sa nu isi doreasca mai mult o femeie independenta care isi poate purta singura de grija. E o posibilitate ca unii barbati alpha sa caute tocmai acest tip de femeie, dar din cauza geneticii barbatii sunt ‘setati’ sa se orienteze dupa femeile fragile, invatati de la inceputul lumii sa fie ei cei care le aprovizioneaza si le ocrotesc.

                Oricat de imposibil pare scenariul, daca femeia independenta si de cariera gasesc un partener la fel de determinat si cu un obiectiv stabilit, relatia poate sa fie una de povesti. Secretul sta in a-l lasa pe acel barbat sa aiba grija de tine, din cand in cand macar.

2. Schimb de roluri

                O alta solutie pentru aceste femei extraordinare este sa gaseasca un barbat dispus sa faca schimb de roluri in interiorul cuplului. Aceasta presupune ca barbatul sa fie de acord cu ideea de a ramane acasa cu copii in timp ce femeia este la birou sau in delegatii. Unica problema este ca aceste femei vor trebui sa se acomodeze cu barbati putin mai atipici daca vor sa atinga acel nivel de fericire survenit din dragoste.

3. Scapa de reguli si adu-ti aminte sa fii femeie

                Uite asa femeile cu adevarat puternice si de succes dobandesc fericirea in viata de cuplu. Daca in domeniul afacerilor sau in sferele politice reusesti sa cuceresti barbatii pentru ca in primul rand esti femeie, poti aplica aceasta reteta si asupra potentialilor partneri. Treci peste eventualele imperfectiuni ale unui barbat si apreciaza-l pentru ceea ce iti poate oferi. Nu uita sa fii feminina, uneori chiar vulnerabila. Nu uita sa il faci sa se simta puternic si important cerandu-i ajutorul in diverse domenii.

Indiferent de cate obstacole o sa intampini in cautarea fericirii, continua sa mergi ca femeia puternica si de succes ce ai devenit.

Adauga un comentariu la "De ce femeile de success au dificultati in relatii Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating