De ce barbatilor le plac fetele rele

De ce barbatilor le plac fetele rele

2013-07-01

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Unele fete ii fac pe barbati sa vrea sa petreaca doar o ora cu ele, in timp ce alte fete ii fac sa vrea sa petreaca o viata impreuna. Emotia si farmecul unei “fete rele” poate fi dificil de ignorat de catre un barbat si greu pentru o fata sa o intreaca, dar asta va face mereu parte din viata.

De ce?

Atractia fata de o fata rea este simpla si evidenta: raporturile sexuale. Obraznic, gratuit, in stare pura, animalica, fara atasament. Acesta este modul in care este creat de natura: pasiunea, seductia si multumirea instanta. Iubirea nu are nimic de a face cu asta, doar modul in care canta Tina Turner.

Sa faceti dragoste e fabulos, insa uneori poate pali in comparatie cu o relatie sexuala care nu implica atasament emotional.

Sunt barbatii chiar atat de superficiali?

Intrebati un barbat daca ar prefera o friptura in sange cu o sticla de vin si tot ce ii mai lipseste sau o rezerva pe viata de taitei Ramen. Tanarul cowboy s-ar putea sa iti dea un raspuns diferit decat cel dat de o minte mai matura, dar toti barbatii ar putea fi tentati sa mearga pe friptura.

In zilele noastre, barbatii care se afla intr-o relatie stabila vor face de obicei lucrul corect, insa barbatii care nu se afla in aceasta situatie ar putea opta pentru aventura si varietate. Femeile au fantezii cu piratii lor rai din romanele de dragoste, iar barbatii se gandesc sa fie cu o femeie oricand pot.

Natura ne-a facut astfel. In cele din urma, incercam doar sa asiguram perpetuarea speciei.

Barbatii stiu ca nu pot trai pentru totdeauna cu Skittles si alte dulciuri.  Au nevoie de ceva mult mai substantial. Daca Megan Fox si Anne Hathaway ar sta la colt si un barbat ar trebui sa aleaga una pentru o ora si una pentru o viata, ce ar face? Corect.

Barbatii pot fi temporar nebuni, dar stiu ca pe “termen-lung” au nevoie de o femeie reala ca si partener.

Ce trebuie sa faca o fata buna?

Vestea buna este ca stiti deja cum sa conduceti lumea. Scoateti-va la iveala  alter-ego-ul, geamana cea rea sau partea intunecata din cand in cand. Barbatii vor si au nevoie de o femeie, desteapta, dinamica si care sa aiba grija de ei, vor renunta la orice alta femeie pentru ea.

Insa nu isi vor pierde niciodata dorinta de a detine raporturi sexuale care nu implica atasament.

Poti sa iti condimentezi viata sexuala doar pana la un anumit punct. Cheia este sa continuati sa mentineti acea tensiune erotica asa cum o faceati si inainte. Obisnuia sa existe acea tensiune doar gandidu-se la dumneavoastra cand erati inca in oras si doar prin faptul ca stia ca va veti intoarce acasa si ca veti intretine raporturi intime.Tot ceea ce trebuia sa faceti era sa va intoarceti.

Cand sunteti in masina, la dus, in biroul, toate sunt oportunitati sa  fiti o “fata rea” si sa condimentati un pic viata barbatului dumneavoastra.

Adauga un comentariu la "De ce barbatilor le plac fetele rele"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating