De ce acum este momentul sa incepeti intalnirile online

De ce acum este momentul sa incepeti intalnirile online

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Potrivit unui studiu recent, 35% dintre casatorii incep in prezent online. In zilele noastre, persoanele singure se bazeaza pe Internet din ce in ce mai des pentru a cunoaste oameni cu ajutorul site-urilor de intalniri online, retele de socializare, camere de chat, mesaje instant, etc. Si functioneaza!

Dupa un sondaj cu peste 19000 de subiecti care s-au  casatorit intre 2005-2012, cercetatorii au descoperit ca cei care au gasit iubirea online sunt putin mai fericiti si nu sunt atat de predispusi la un divort precum cuplurile care s-au cunoscut in alte moduri. Site-urile de dating atrag de obicei oameni care se gandesc serios la casatorie.

Pe de alta parte, alti cercetatori sunt de parere ca aceste concluzii ar putea fi un conflict de interese, tinand cont ca studiul a fost finantat de un site de online dating. Dar, lasati-i pe cercetatori sa se preocupe de aceste detalii. Ce trebuie sa tineti minte din studiu este ca din ce in ce mai multi oameni isi gasesc iubirea online.  Internetul este cu siguranta o resursa importanta atunci cand vine vorba de lumea intalnirilor.

Daca ati avut retineri in crearea unui profil sau in imbunatatirea prezentei dumneavoastra pe retelele de socializare, sper ca aceste noi descoperiri va vor indemna sa o faceti. Nu exista alta metoda mai rapida si mai ieftina a imbunatatirii vietii amoroase decat sa fiti online. Si, daca ati fost online dar nu ati obtinut rezultatele pe care le doreati, nu renuntati asa usor. Poate trebuie sa va modificati profilul, sa schimbati metoda de contactare sau sa postati poze mai bune. Acestea sunt cateva sfaturi care va pot ajuta sa va imbunatatiti experienta intalnirilor online:

1. Creati un profil scurt: nu este nevoie sa dati absolut orice detaliu despre viata dumneavoastra. Impartasiti cateva lucruri interesante si care sa va faca sa iesiti in evidenta.

2. Vorbiti despre ceea ce va doriti (nu despre ceea ce nu vreti): oamenii singuri petrec mult timp vorbind despre ceea ce nu isi doresc. Acest lucru nu va ajuta sa faceti o prima impresie buna. Vorbiti despre ceea ce va doriti pentru a captiva atentia cuiva.

3. Pozele fac totul: nu aveti nevoie de poze profesionale, dar aveti nevoie de poze bune pentru a arata ca sunteti in forma maxima. Pozele sunt primul lucru pe care ceilalti il vad asa ca zambiti, imbracati-va frumos si nu purtati ochelari de soare(oamenii vor sa va vada ochii).

4. E-mailuri scurte: scopul unei e-mail este sa initieze o conversatie. Comentati asupra  ceva ce ati citit in profilul acelei persoane si puneti-i o intrebare pentru a initia dialogul. Simplu este cel mai bine iar umorul functioneaza de minune.

5. Reduceti-va din asteptari: surpinzator, rata de raspuns online  nu este chiar atat de mare. Pentru fiecare 10 e-mailuri trimise, asteptati-va la unul sau doua raspunsuri. Acest lucru este normal asa ca nu va pierdeti timpul enervandu-va. Mergeti mai departe si gasiti noi posibilitati.

6. Aveti un timp limita: este usor sa pierdeti notiunea timpului online, de aceea va recomand sa aveti un timp limita de maxim 30 de minute de fiecare data cand intrati, pentru a nu fi coplesite.

7. Fiti deschise cu oamenii: daca sunteti in cautarea iubirii online, fiti deschise ideii de a cunoaste pe cineva. Este usor sa stergeti e-mailurile dar  asta nu va va obtine intalniri! Cu cat spuneti da mai des, cu atat mai multi oameni veti cunoaste. Intalnirile online sunt un joc al numerelor asa ca raspundeti la cat mai multe e-mailuri si asigurati-va ca aveti de unde alege pentru ca nu stiti niciodata cine ar putea deveni partenerul perfect.

Adauga un comentariu la "De ce acum este momentul sa incepeti intalnirile online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating