Cum treci peste epuizarea data de intalnirile online

Cum treci peste epuizarea data de intalnirile online

2013-07-31

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

V-ati saturat de jocurile intalnirilor online? Iata ce puteti face:

Intalnirile  online nu sunt simple. Necesita rabdarea de a va ocupa de multe provocari si enervari si de multe ori este nevoie de efort sustinut inainte de a cunoaste pe cineva promitator. Totusi, cand infruntati prea multe dificultati si vi se pare ca depuneti un efort sustinut nesfarsit, puteti ajunge sa fiti destul de epuizata de intalnirile online, si cand o veti face, succesul intalnirilor dumneavoastra online va scadea.

Acestea sunt cateva semne ale faptului ca suferiti de epuizare din cauza intalnirilor online:

  • Va aflati pe acelasi site de intalniri de mai mult de 6 luni si inca nu ati gasit pe nimeni care sa merite.
  • Ati trimis tone de e-mailuri insa nu ati primit nici un raspuns.
  • Va plangeti prietenilor (chiar si celor cu care iesiti la intalniri) despre oamenii pe care i-ati cunoscut online
  • Presupuneti ca toata lumea minte si va asteptati ca fiecare intalnire sa decurga prost.
  • Va ingrozeste ideea de a merge la inca o alta prima intalnire.
  • Ati incetat sa mai depuneti eforturi pentru prima intalnire, stiind probabil ca nu va duce nicaieri.

Realitatile  intalnirilor online – sortarea printre oamenii nepotriviti pentru a-i gasi pe cei potriviti, cunoasterea multor straini, faptul ca dati peste tot felul de oameni ciudati - poate epuiza pe oricine. Statisticile arata ca multi oameni renunta la intalnirile online dupa cateva luni. Se lovesc de cateva provocari si nu stiu cum sa le abordeze, asa ca renunta.

Dupa cum bine stiti , daca nu aveti o alta metoda de a cunoaste oameni singuri, renuntarea la jocurile intalnirilor online nu va rezolva nimic. In acelasi timp , daca v-ati saturat deja, a continua e inutil deoarece nu aveti starea necesara pentru a cunoaste oameni.

Odata ce ati inceput sa vedeti semne ale epuizarii date de intalnirile online, e timpul sa faceti cateva schimbari. Aici sunt cateva lucruri pe care le puteti incerca.

Ajustati-va asteptarile:

Multe din epuizarile date de intalnirile online apar din cauza asteptarilor nerealistice, si multi oameni intra asteptand mai mult decat pot oferi intalnirile online. Oamenii nu sunt intotdeauna asa cum se portretizeaza in profilele lor, iar intalnirile online care sunt bazate pe potriviri nu te cupleaza intotdeauna cu oamenii potriviti. In schimb, trebuie  sa stiti la ce sa va asteptati, sa va coborati asteptarile, si sa tratati intalnirile online ca pe o aventura. Va veti bucura de proces mult mai mult.

Schimbati-va criteriile:

Dupa cum spun mereu, este greu sa cunosti oameni cand ai criterii restrictive.  Tineti minte, cand apelati la intalnirile online, preferintele devin cerinte. Puteti prefera barbatii inalti, dar daca specificati ca vreti un partener cu o inaltime de peste 1.80m , eliminati efectiv 85% din posibilii parteneri. Poate preferati barbatii cu o diploma de masterat, dar daca ii cereti numai pe acestia, ati eliminat multi barbati inteligenti, de succes. Mentineti-va criteriile largi, si vedeti ce obtineti.

Schimbati site-urile

Fiecare site online ofera ceva putin diferit. Totusi, indiferent de cat de bun este un site online,  ati fost pe el suficient timp (peste 1 an), si probabil ati epuizat multe dintre optiunile  prezente pe acel site si trebuie sa asteptati dupa noile persoane care se vor inscrie pe site. Multe persoane se inscriu doar pe unul sau doua site-uri, asa ca nu poate strica sa incercati un nou site si sa verificati si alte optiuni.

Luati o pauza:

Sunt un mare fan al pauzelor de la intalnirile online. Dupa un sir de intalniri nereusite , e-mailuri incorecte sau alte experiente neplacute, este in regula sa va ascundeti profilul si sa nu mai activati pe site cateva saptamani. Sau, daca epuizarea data de intalnirile online este mai severa, asteptati sa va expire abonamentulla site-ul de intalniri online. Petreceti ceva timp cu prietenii si incercati intalnirile offline pentru o perioada sau incercati sa le combinati.

Tineti minte, atunci cand sunteti epuizate sau aveti o atitudine gresita, intalnirile nu va vor aduce ceea ce vreti. Incercati ceea ce v-am spus si contactati-ne.

Adauga un comentariu la "Cum treci peste epuizarea data de intalnirile online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating