Cum sa va organizati intalnirile online

Cum sa va organizati intalnirile online

2013-06-15

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ca un cupidon digital si un expert in ceea ce privesc intalnirile online, daca as putea sa va indeplinesc o dorinta aceea ar fi sa va gasiti partenerul ideal inca din prima zi in care va inscrieti pe un site online de intalniri.

Desi sunt multe povesti fericite de succes, majoritatea cuplurilor care au pasit in ”apusul” digital impreuna au investit timp pentru a deveni organizati si pentru a-si programa intalnirile eficient.

In fond, scopul intalnirilor online nu este aceala de a gasi pe cineva in viata reala?

Pentru a evita sa va adresati persoanei cu care sunteti la intalnire cu “Jimmy” cand numele lui este “Johnny”, haideti sa ne organizam.

Acestea sunt trei sfaturi despre cum sa va mentineti intalnirile online in linie dreapta.

1.Creati un tabel in excel

Chiar daca sunteti de parere ca va puteti descurca cu casuta de intrare a mesajelor site-ului dumneavoastra de intalniri, unele e-mail-uri vor fi sterse dupa o scurta perioada de timp.

Cand lucrez cu clientii, cream impreuna un tabel care contine informatii despre fiecare intalnire, asemeni unei fituici, astfel incat atunci cand suna telefonul, va veti aminti pe ce site v-ati cunoscut partenerul dar si statusul sau marital anterior.

2. Salvati profilul partenerului in format .pdf

Nu este nevoie sa il scoateti la imprimanta, dar salvati-l cu numele partenerului.

Inainte sa va cunoasteti personal, aruncati o privire peste profil si amintiti-va sa nu ii uitati ocupatia, cati copii are si in ce parte a orasului locuieste.

Primele intalniri va pot emotiona asa ca daca partenerul dumneavoastra are un film sau o carte preferata, discutati despre acest lucru la intalnire.

Acest lucru arata ca acordati atentie detaliilor.

3. Adaugati-va partenerul in agenda telefonica

Odata ce ati facut schimb de numere de telefon, adaugati numele, adresa de e-mail si numarul de telefon in agenda telefonului.

In acest fel atunci cand tipul dragut fata de care ai o slabiciune digitala te suna, poti raspunde cu siguranta si puteti continua corespondenta fara momente stanjenitoare.

La sfarsitul unei zile digitale, intalnirile online sunt un joc al numerelor. Trebuie sa fiti dispuse  sa intrati in  joc  si sa fiti organizate ca sa castigati.

Adauga un comentariu la "Cum sa va organizati intalnirile online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating