Cum sa va gasiti un partener:nu va mai straduiti atat de mult-Partea 2

Cum sa va gasiti un partener:nu va mai straduiti atat de mult-Partea 2

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cu cat lucrati mai mult la aceste metode, cu atat mai probabil va fi ca iubirea sa va gaseasca atunci cand va asteptati mai putin.

1. Traiti-va viata

Viata este prea scurta pentru a va plange ca nu aveti un partener. Gasiti-va si traiti-va pasiunile. Daca sunt lucruri pe care ati vrea sa le faceti si nu le-ati facut inca, nu mai asteptati si indepliniti-le. Participati la activitati care va fac placere. Barbatii sunt atrasi de femeile carora le place viata si chiar si atunci cand nu petreceti din greu, entuziasmul dumneavoastra tot va fi contagios. In plus, astfel, veti ridica de pe umerii unui barbat presiunea de a se simti responsabil de fericirea dumneavoastra.

2. Fiti multumita de dumneavoastra

Gasiti fericirea in lucruri simple. Fiti multumita cu ceea ce aveti, onorati-va valorile si ajutati-i pe ceilalti. Cand sunteti cu adevarat multumita de dumneavoastra, nu veti fi la pamant atunci cand se va intampla ceva rau. Numeroase cercetari au dezvaluit faptul ca fericirea este contagioasa si ca potentialilor parteneri le este greu sa plece de langa oamenii veseli.

3. Inconjurati-va de oameni pozitivi si care va sustin

Daca sunteti stresata sau deprimata dupa ce ati fost in preajma anumitor oameni, limitati timpul pe care il petreceti cu acestia sau nu mai stati in preajma lor deloc. Petreceti-va timpul cu familia sau cu prietenii optimisti. Viata poate fi grea si un barbat nu vrea sa fie alaturi de o femeie cu o viziune negativista asupra vietii. Atunci cand priviti partea plina a paharului, interactiunile dumneavoastra cu ceilalti vor fi mai pozitive si mai placute.

4. Relaxati-va si lasati lucrurile sa isi urmeze cursul

In loc sa incercati sa controlati lucrurile, relaxati-va. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa faceti nimic pentru ceea ce va doriti. Inseamna doar ca trebuie sa stiti ce vreti, sa stiti care va sunt intentiile, sa faceti tot ceea ce puteti pentru a le indeplini si de acolo sa lasati lucrurile sa isi urmeze cursul.  Gasirea unui partener intr-un mod natural inseamna sa stiti care sunt calitatile si caracteristicile pe care vi le doriti la un partener, sa iesiti la intalniri doar cu barbati care sunt potriviti pentru dumneavoastra, sa raspundeti la avansuri in loc sa le initiati si sa lasati universul sa va aduca barbatul cu care trebuie sa fiti.

5. Fiti cea mai buna varianta a dumneavoastra

Sa fiti cea mai buna varianta a dumneavoastra inseamna sa lasati in urma excesul de bagaje din trecut. Inseamna de asemenea ca trebuie sa va cunoasteti mai bine pentru a  modifica acele tipare nesanatoase si a deveni cea mai buna versiune a dumneavoastra. Genul de barbati pe care ii atrageti depinde foarte mult de cine sunteti dumneavoastra. Cand incercati sa va auto-imbunatatiti, atrageti barbati de calitate care aduc un plus vietii dumneavoastra. In plus, veti avea mai multe posibilitati dintre care sa alegeti.

6. Pastrati-va mintea deschisa

In loc sa tineti strans de ceea ce credeti dumneavoastra ca e adevarat,  luati in considerare si alte perspective. Daca aveti tendinta sa trageti concluzii pripite, faceti un pas inapoi. In loc sa faceti presupuneri, puneti intrebari pentru a evita neintelegerile si comunicarea gresita. Toata lumea vrea sa se simta auzita, inclusiv barbatii, iar comunicarea este necesara intr-o relatie sanatoasa. Cu cat se va simti un partener mai  comfortabil sa comunice, cu atat mai deschis va fi, si asta va duce la o legatura profunda.

7. Schimbati-va atitudinile nesanatoase

Mentalitatea dumneavoastra afecteaza rezultatele pe care le obtineti. Sa spunem ca initial credeti ca barbatii se tem de angajamente. Daca va schimbati aceasta  opinie si spuneti ca barbatii buni sunt deschisi angajamentelor, veti  atrage mai multi barbati care sunt pregatiti sa fie intr-o relatie exclusivista.

8. Iubiti-va asa cum sunteti

Exista probabil lucruri care va plac la dumneavoastra, dar si lucruri pe care ati dori sa le schimbati. Partile bune dar si cele rele va fac ceea ce sunteti. In loc sa incercati sa ascundeti aceste lucruri negative, acceptati-le. Daca priviti mai atenta partile negative, veti descoperi ca intr-un mod sau altul, acestea v-au ajutat in multe moduri de-a lungul vietii. Cu cat iubiti mai mult ceea ce sunteti, cu atat mai mult va va iubit viitorul partener si va va trata cu afectiunea si respectul pe care il meritati.

In cele din urma, trebuie sa va acceptati statutul de femeie singura

Este important sa acceptati acest stadiu din viata dumneavoastra altfel veti ajunge cu o multime de barbati nepotriviti, in relatii de scurta durata. Cand pare ca toata lumea are un partener iar dumneavoastra sunteti inca singura, va veti intreba ce este in neregula cu dumneavoastra. Raspunsul este: Nimic. Este doar momentul nepotrivit. Traiti-va viata de femeie singura fericita, si in mod natural, va veti gasi si partenerul viselor. 

Adauga un comentariu la "Cum sa va gasiti un partener:nu va mai straduiti atat de mult-Partea 2"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating