Cum sa va gasiti un partener: nu va mai straduiti atat de mult- Partea 1

Cum sa va gasiti un partener: nu va mai straduiti atat de mult- Partea 1

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Iubirea apare atunci cand va asteptati mai putin asa ca nu mai fiti obsedata de ea si incepeti sa traiti cu adevarat.

Fetele sunt crescute  in idea ca un partener le va face fericite si ca doar atunci cand isi vor gasi un partener viata lor va fi completa. De aceea, la maturitate, femeile singure isi vor concentra prea mult atentia asupra gasirii unui partener.

Atunci cand te straduiesti prea mult, ajungi sa te comporti intr-un mod care ii va indeparta pe barbati. Daca te gandesti  doar la cum iti poti gasi un partener, in loc sa te lasi dorita, vei parea disperata. Iar acest lucru descurajeaza barbatii.

Ce se intampla cand te straduiesti prea mult

Daca singurul lucru la care te poti gandi este sa iti gasesti un partener, te vei simti presata si te vei purta intr-un mod diferit atunci cand interactionezi cu barbatii. Aceasta auto-impusa presiune nu iti va permite sa fii tu insati si daca nu esti sincera cu tine, nu vei fi capabila sa gasesti conexiunea la un nivel mai profund cu un barbat.

Cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori, vei fi critica cu tine insati. Daca te consumi, nu vei reusi sa te mai iubesti pe tine insati si atunci, nu te poti astepta ca un barbat sa o faca. Te vei multumi cu mai putin decat meriti. De exemplu, sa spunem ca planuiesti cu un barbat sa iesiti in  oras Sambata seara insa, nu iti da niciun semn. Te suna marti cu o scuza care pare mai degraba un semnal de alarma. Daca esti disperata, ii vei accepta  scuza si iti vei scadea standardele.

Atunci cand te straduiesti prea mult, nu poti sa te relaxezi si sa te bucuri de aventura pentru ca te tot intrebi cum iti vei gasi un partener si vei fi tot timpul cu ochii pe barbatii care apar in viata ta. Aceasta energie disperata si  crispata, va indeparta multi barbati de calitate.

Abordarea nesatisfacatoare de a atrage un partener

Abordarea pe care o alege o femeie disperata atunci cand este in cautarea unui partener,o va face sa flirteze prea mult, sa se imbrace provocator, sa para prea disponibila, nu va astepta ca el sa o contacteze, il va urmari agresiv, se va comporta in moduri in care ea crede ca il va atrage, va avea relatii intime cu el prea curand si va incerca sa manipuleze sau sa forteze urmarea dorita de ea. Aceste metode sunt fortate, nenaturale si vor duce la rezultate nesatisfacatoare.

Aceasta abordare nu este satisfacatoare pentru ca nu va ofera putere. Cand eram singura si in cautarea unui partener, nu puteam fi eu insami. Ma simteam lipsita de putere deoarece aveam impresia ca daca ma indragostesc, acel barbat trebuie sa ma aleaga.

Vreau doar sa stiti ca exista o metoda mai buna sa gasiti un partener grozav. Abordarea care va va da putere va va permite sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra si sa experimentati calatoria spre iubire cu mai multa usurinta.

Metoda satisfacatoare de a gasi un partener

Cred cu adevarat ca intelesul vechii zicale, “ Iubirea te gaseste cand te astepti mai putin”, se refera la faptul ca trebuie sa va concentrati asupra dumneavoastra mai intai. E vorba de a fi fericita cu  tine insati si sa iubesti ceea ce esti. Cand esti cu adevarat fericita, vei atrage barbati grozavi si iti vei creste sansele de a-ti gasi un partener.

In partea a doua a acestui articol veti gasi 8 metode care te ajuta sa iti acorzi mai multa atentie. Pe masura ce vei pune in aplicare aceste sfaturi, vei invata cum sa cresti probabilitatea de a gasi un partener.

Adauga un comentariu la "Cum sa va gasiti un partener: nu va mai straduiti atat de mult- Partea 1"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating