Cum sa treci peste frica de intalniri online

Cum sa treci peste frica de intalniri online

2013-06-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Intalnirile ne fac vulnerabili. Creeaza anxietate sociala si aduc cu sine simtul de a fi in al noualea cer si totodata cele mai dureroase momente. Intalnirile online sunt un loc bun de inceput pentru femeile carora le e greu sa inceapa o relatie noua.

Dar ce se intampla cand o femeie este prea speriata ca sa incerce intalnirile online? Este vreo speranta pentru ele? Cum poate o femeie sa treaca peste frica care o retine sa gaseasca dragostea adevarata?

Aici sunt 3 pasi care va pot ajuta sa castigati increderea ca o sa il gasiti pe domnul perfect.

1.       Misca-te in ritmul tau

Adu-ti aminte, unul din cele mai mari avantaje ale “online dating-ului” este ca te poti misca in ritmul tau.

Daca incepi sa vorbesti cu un barbat prin mesaje si vrea sa va intalniti in persoana inainte sa fii gata sa faci asta, atunci refuza invitatia si mergi mai departe. Tu decizi cat de rapid sau cat de incet evolueaza relatia.

2.       Gaseste radacina fricii

In spatele oricarei frici se afla un motiv. Care e al tau? Poate e doar frica de respingere, frica de ati fi franta inima sau frica de agajament. Trebuie mai intai sa identifici frica si apoi sa lucrezi sa treci peste ea.

3.       Este o diferenta intre frica si precautie

Multe femei sunt precaute cand vine vorba de intalniri online pentru ca vor sa se asigure ca barbatul cu care comunica este autentic.

Asigura-te ca intelegi diferenta dintre frica si a fi precauta si nu le confunda. Orice femeie ar trebui sa isi tina garda sus pana cand se castiga respectul si increderea.

Daca nu ai incercat niciodata intalnirile online, intreaba-te atunci, cum poate sa iti fie frica de ceva ce nu ai incercat pana acum. Inscriindu-te pe un site de intalniri ar trebui sa fie distractiv si necesita mai putin stres ca o intalnire normala.

Tine minte, multi dintre barbatii din mediul online sunt exact ca tine, ocupati in viata si cautand o relatie care sa insemne ceva.

Adauga un comentariu la "Cum sa treci peste frica de intalniri online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating