Cum sa transformi intalnirile online intr-o relatie offline

Cum sa transformi intalnirile online intr-o relatie offline

2013-06-25

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Conform unui studiu recent despre intalniri, a unei publicatii cunoscute, aproape 40 % din adultii care se intalnesc in online, nu se vor intalni in persoana. Acest studiu arata ca aducand relatia online in lumea reala poate fi o adevarata provocare.

Din diverse motive, cuplurile decid sa isi pastreze relatia strict online.

Dar in ciuda acestor lucruri, scopul tau este sa transformi intalnirile online intr-o relatie in lumea reala (cunoscut de asemenea ca offline dating). Aici sunt 3 pasi simpli pentru a transforma scopul in realitate.

1.       Impune limite

La inceput, este probabil ca tu sa trimiti si sa primesti email-uri. Email-urile sunt un mod bun de a sparge gheata.

Dar daca vrei sa ai o intalnire offline, impune limitari pentru perioada care o petreci trimitand email-uri. Impune un timp rezonabil si decide cand te-ai simti comfortabil sa recurgi la interactiune prin telefon.

Daca intimitatea e o problema, sunt servicii disponibile sa mascheze numarul tau de telefon si poti selecta serviciul care ti se potriveste cel mai bine.

“Nu iti ascunde sentimentele. Fii clara cand zici ca ai fi interesata sa va intalniti in persoana.”

2.       Cere-i sa te sune

O data ce ati inceput sa interactionati prin telefon, mai impune-ti o limita.

Conversatiile telefonice sunt o oportunitate grozava sa descoperi lucruri importante despre potentialul partener, incluzand mancarurile preferate, tipurile de divertisment si programul de lucru.

Foloseste informatia pe care o colectezi cu telefonul pentru a planifica o intalnire si pentru a fi sigura de compatibilitate.

Asta este de asemenea un moment bun sa vezi daca apar semne de pericol.

3.       Planifica o intalnire

Ideal ar fi ca barbatul sa ceara o intalnire femeii.

Doamnelor, daca ii cereti lui sa iesiti, fiti pregatite sa achitati dumneavoastra nota. Altfel il puteti incuraja pe el sa va scoata in oras, trimitand semnale positive si de incurajare.

Nu-ti ascunde sentimentele. Fii clara ca ai fi interesata sa il cunosti in persoana.

Stabileste inca o limita rezonabila de timp, sa determini cat timp vei astepta pentru o invitatie pentru o intalnire fata in fata. Daca invitatia nu apare in timpul alocat, intrerupeti comunicare si treceti mai departe.

Dupa ce s-au stabilit planurile de intalnire, revedeti regulile de siguranta ale site-ului de intalniri. Marea majoritate a site-urilor ofera destule sfaturi despre intalniri si cum sa fii in siguranta pe parcursul uneia.

O data ce v-ati intalnit in persoana, veti fi cu un pas mai aproape de a incepe o relatie “offline”.

Adauga un comentariu la "Cum sa transformi intalnirile online intr-o relatie offline"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating