Cum sa te dedici online dating-ului

Cum sa te dedici online dating-ului

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Pe cat de comun a devenit conceptul de intalniri online, multe femei incearca acum intalnirile online pentru prima oara. In timp ce scopul intalnirilor online este acelasi cu cele offline, metodele pot fi putin diferite.

Hai sa trecem prin cateva modalitati care te pot ajuta sa te dedici complet intalnirilor online.

  1. Raspunde

Acesta lucru pare destul de basic, sa raspunzi la mesaje. Intalnirile de genul acesta iti ofera o oportunitate sa interactionezi cu persoane cu care nu crezi ca te-ai intelege pe cont propriu. Chiar daca esti estrem de selectiva, incearca sa raspunzi barbatiilor care cat de cat au potential.

Atractia este complicata si dragostea si mai si. De ce sa nu incerci proverbul “opusele se atrag”?

Intr-un scenariu de intalnire mai traditional, ai putea intalni pe cineva in persoana inainte sa fiti de acord sa va intalniti din nou. Interactiunea fata in fata iti poate spune multe despre o persoana si este unul din lucrurile care nu il primesti online.

Incearca sa faci schimb de mesaje cu un barbat care nu pare strict genul tau si vezi incotro merge.

  1. Perfectioneaza-ti profilul

Un profil de pe site-uri de online dating este ca si cum ar trebui sa porti o camasa la prima intalnire pe care sunt scrise hobby-urile tale preferate. Este lesne de inteles sa te simti putin ezitanta cand iti postezi toata viata ca sa iti fie criticata de straini, dar asigura-te doar ca este o reflexie de mare acuratete a ta.

Scoate in evidenta lucrurile cele mai bune despre tine, fii amuzanta, citeaza din poezie, vorbeste despre camuflaj. Doar fii sigura sa nu te intinzi prea departe de adevar. La urma urmei scopul intalnirilor online este sa gasesti pe cineva cu care sa ai o relatie offline.

  1. Fii activa

Multe site-uri incep sa organizeze propriile intalniri pentru membri locali. Petrecerile pentru persoanele singure au uneori reputatia de a fi dezamagitoare, dar cu optiuni de la facut de sushi, pana la organizarea unei tabare de fitness, ai destul de mari sanse sa gasesti pe cineva de care ai fi foarte interesata.

Asigura-te ca utilizezi toate oportunitatile pe care site-ul ales le are de oferit, incearca sa verifici blogul lor pentru update-uri sau cauta pe internet sa vezi ce fac altii.

Adauga un comentariu la "Cum sa te dedici online dating-ului"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating