Cum sa te comporti cu un barbat romantic

Cum sa te comporti cu un barbat romantic

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Daca sunteti in cautarea romantismului, incepeti prin a va face timp sa iubiti.

Acestea sunt cateva reguli pentru a deveni romantica si a incepe o relatie cu un barbat romantic. Poate ca vi se pare amuzant ca un barbat sa ii spuna unei femei cum sa fie romantica insa in societatea de astazi obsedata de Facebook si Twitter, toata lumea pare sa fie atasata de smartphone-ul lor 24/7 si aici va includ si pe dumneavoastra, domnisoarelor. Am descoperit, ca barbat, ca femeile  nu mai stiu sa fie romantice si care nu mai stiu sa raspunda la o intentie romantica a unui barbat.

De exemplu, un prieten a cunoscut o femeie, a iesit cu ea la 3 intalniri, a facut ceea ce ea a vrut sa faca si dupa intalnire i-a dat un mesaj. A invitat-o la o alta intalnire la sfarsitul primei intalniri. S-au intalnit intr-un loc unde stia ca i-ar place si a facut toate acele lucruri pe care o femeie si le doreste ca un barbat sa le faca. Fiind un tip romantic, ii trimite flori. Acestea au ajuns la ea la ora 16:00.

Ea nu ii da nici un semn pana la 19:30. Era pe drumul spre casa si vorbea din masina pentru ca se auzea acel zgomot specific. I-a multumit  si a spus ca “toata lumea din birou a fost uimita. Tuturor le-au placut florile. Erau atat de frumoase!”. Si atat.

Ce a facut gresit? A sunat dupa 3 ore, nu e Ok?

Nu, nu e. Vrei sa stii cum sa intalnesti si sa pastrezi un barbat romantic? Indiferent de ceea ce faci in momentul in care primesti acele flori, daca iti doresti ca acel barbat sa continue sa fie romantic, lasi totul si il suni sau ii dai mesaj imediat.

Aceasta femeie avea propria ei afacere. Ea era sefa si nu trebuia sa raspunda in fata nimanui. Putea sa ridice telefonul imediat daca ar fi vrut. Nu faci pe cineva sa astepte un telefon dupa un gest romantic. Este uimitor cum femeile asteapta ore sau chiar zile sa ii multumeasca unui barbat pentru ceva pentru ca sunt ocupate. Daca vrei iubire, trebuie sa fii mai putin ocupata.

Cu totii ne dorim, vrem si tanjim dupa iubire. Si daca iti doresti, vrei si tanjesti dupa iubire, trebuie sa nu mai fii atat de ocupata si sa iti rezervi timpul necesar pentru acel apel. Nu mai traim in perioada in care trebuia sa mergi la o cabina telefonica. Era in birou, a semnat pentru flori, putea sa il sune doua minute.

Deci, vreti un barbat care sa fie romantic si vreti ca un barbat sa continue sa faca aceste gesturi; atunci trebuie sa ii multumiti pentru actiunile pe care le face pentru ca intr-o relatie trebuie sa va incurajati unul pe altul.Tot ce trebuie sa spuneti este: “Multumesc mult pentru flori, esti grozav.”

In incheiere, va mai spun un lucru: barbatii sunt mai sensibili decat va imaginati. Vrem sa ne deschidem in fata voastra si daca vreti sa iesim din barlog, trebuie sa ne incurajati putin cate putin, zilnic. Asa ca data viitoare cand un barbat va trimite flori, stiti ce aveti de facut.

Adauga un comentariu la "Cum sa te comporti cu un barbat romantic"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating