Cum sa te bucuri de speed dating

Cum sa te bucuri de speed dating

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Acorda speed dating-ului o sansa; cel putin iti vei face prieteni noi.

Atunci cand esti singura si iti cauti jumatatea, cel mai bine este sa te folosesti de metode variate pentru a intalni oameni. Speed dating-ul (intalnirea rapida) poate fi o optiune, mai ales atunci cand evenimentul este adresat celor cu interese comune. Partea cea mai buna e ca totul se desfasoara rapid: intri, iesi, iti vezi de viata.

Ca orice tip de intalnire, e important sa nu ai asteptari nerealiste. Da, speri sa-ti intalnesti iubirea vietii tale (sau urmatoarea ta aventura), dar daca asta e singura ta masura de a te asigura de succes, s-ar putea sa fii dezamagita. Iata 5 sfaturi in legatura cu asteptarile pe acare ar tebui sa le ai pentru ca speed date-ul sa fie o experienta de neuitat.

  1. Asteapta-te la conversatii interesante. Trebuie sa iti faci un scop din a te bucura de conversatiile cu oameni noi. Din propria mea experienta pot spune ca majoritatea oamenilor au ceva interesant despre care discuta. Poti pune o intrebare simpla, de genul: “Cum ti-ai petrecut vara?” si vei observa ca oamenii incep sa vorbeasca despre ceea ce ii preocupa.
  2. Asteapta-te sa fie si un badaran prin preajma. Probabil vei da peste un tip care te va ‘scana’ putin prea intens sau te va analiza in functie de prima intrebare pe care i-ai pus-o sau va vorbi despre cat de grozav e el. Daca poti trece peste aceste cateva minute cu zambetul pe buze, super. Daca nu, simte-te libera sa te ridici si sa pleci, sa-ti iei ceva de baut sau sa vorbesti cu gazda. Nu exista nicio regula care spune ca trebuie sa stai si sa-l faci sa se simta bine.
  3. Asteapta-te ca unii din parteneri sa fie putin ciudati atunci cand vine vorba de socializare si incearca sa-i faci sa se simta confortabil. Pentru unii barbati nu e usor sa inceapa o conversatie cu o femeie pe care nu o cunosc. Pentru cei timizi, speed dating-ul este un mod garantat de a cunoaste femei si care ii determina sa iasa din cochilie. Daca observi ca partenerul tau e putin agitat, fa-l sa se simta confortabil zambindu-i, uitandu-te in ochii lui si evitand sa-l judeci. S-ar putea sa nu te indragostesti, dar ar trebui sa fii totusi blanda. Si ei au sentimente!
  4. Asteapta-te sa-ti faci prieteni noi. Inainte ca evenimentul sa inceapa, vorbeste cu celelalte femei prezente. Prezinta-te si intreaba-le daca au mai participat la astfel de intalniri. Astfel nu doar iti vei face prieteni noi ci iti vei face si incalzirea pentru ceea ce va urma.
  5. Dupa intalnire, asteapta-te la un refuz. Ca la orice alt tip de intalnire, aminteste-ti ca orice ai crede despre compatibilitate e doar parerea ta. Ai putea crede ca ai gasit exact ceea ce cautai doar ca sa afli ca tu nu esti ceea ce cauta el. Asta nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine ci doar ca nu va potriviti. Bucura-te ca ai aflat asta din timp, pentru ca astfel iti poti petrece timpul cautand pe cineva care se potriveste mai bine cu tine.

Adauga un comentariu la "Cum sa te bucuri de speed dating"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating