Cum sa intalnesti barbati straini

Cum sa intalnesti barbati straini

2013-08-23

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

A avea intalniri cu barbati straini poate fi o experienta mult mai diferita fata de o intalnire cu un barbat local; este vorba de alti factori care joaca un rol important, pe langa chimie sau dragoste. Daca vrei cu adevarat sa intalnesti barbati straini asigura-te ca e decizia ta si nu singura alternativa. Cu totii meritam sa fim fericiti in dragoste, iar acest lucru se poate intampla numai daca te simti bine in pielea ta, in primul rand.

Ce e de facut?

In primul rand, afla cat de multe poti despre cultura barbatului cu care ai de gand sa te intalnesti. Lucruri care pentru tine sunt normale ar putea fi considerate tabu in cultura lui si viceversa. Daca stii ce anume ar trebui sa eviti, sa spui sau sa faci, ai putea preveni un esec de la inceput.

Invata lucruri fundamentale despre limba lui. Daca scopul tau este doar de a avea intalniri informale atunci poti cumpara un manual cu fraze uzuale pentru a-l impresiona. Dar daca ai ganduri mai serioase ar trebui sa iti sacrifici mai mult din timp pentru a invata limba. Poti cumpara cursuri online pentru a invata limba de acasa.

Poti contacta ambasada tarii lui din orasul tau pentru a te implica in actiuni de voluntariat si astfel sa descoperi tot mai multe despre cultura lui.

Daca ai ocazia, ai putea calatori in tara lui, dar numai daca planifici asta din timp si esti sigura ca asta iti doresti. Poti merge impreuna cu un grup pentru a avea parte de sprijin emotional.

Alatura-te unui site specializat in intalniri cu straini. Internetul este un instrument care faciliteaza intalnirile intre oameni singuri.

Sfaturi:

Afla mai multe despre cultura care te intereseaza, dar nu te limita doar la ghiduri turistice intrucat fiind prea protectori fata de turiste ar putea exagera cu atributele negative la adresa nativilor si asta te-ar putea descuraja.

Trebuie sa fii constienta ca anumite culturi au viziuni total diferite asupra femeii. Nu toate statele au avut miscari pentru drepturile femeilor.

Fii precauta in ceea ce priveste intalnirile online si verifica integritatea site-urilor de intalniri pentru a te asigura ca nu vei fi pacalita.

Adauga un comentariu la "Cum sa intalnesti barbati straini"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating