Cum sa iesi in evidenta din multimea de femei

Cum sa iesi in evidenta din multimea de femei

2013-05-09

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Intalnirile online ofera oportunitati grozave ca sa intalnesti barbati potriviti, pe care nu i-ai putea cunoaste in niciun alt fel, in viata ta de zi cu zi.  Cu toate acestea, sa te inregistrezi pe un site de online dating si sa iti faci un profil de intalniri online, nu este suficient.

Site-urile de intalniri online o sa ofere acces acelor barbati de calitate, la sute si mii de femei frumoase si potrivite din care ei sa aleaga. Daca vrei sa iesi in evidenta din multimea aceea de femei care atrag ochiul si sa il castigi pe barbatul pe care l-ai vrut dintotdeauna, atunci trebuie sa iei masuri imediat.

Incepe cu pozele

Da, sfatul asta suna subtire si invechit. Sunt complet de acord ca esti mai mult decat arata pozele ca importanta si complexitate. Pe langa asta, cred cu tarie ca daca vrei sa gasesti un barbat grozav pe un site de intalniri online, ar trebui sa te asiguri ca profilul tau are mai mult decat poze frumoase.

Cu toate astea, pozele reprezinta prima ta sansa ca sa atragi atentia barbatiilor asupra ta si sa ajungi mai mult decat un chip in multime. Pozele tale reprezinta primul element al profilului tau care trebui imbunatatit.

Daca nu ma crezi, gandeste-te la majoritatea secventelor de actiune pe care un barbat le ia cand evalueaza poza unei femei.

1. Barbatul cauta printr-o lista lunga de poze de profil

2. Barbatul vede o poza care ii place.

3. Barbatul da click pe poza de profil care i-a placut si rasfoieste profilul

4. Barbatul se uita la restul pozelor postate de femeie

5. Daca o gaseste atractiva e foarte posibil sa se intoarca si sa ii citeasca restul profilului.

Toate pozele tale de profil conteaza, dar asa cum sectiunea de mai sus arata, nimic nu ajuta mai mult decat o poza de profil care te diferentiaza de restul persoanelor inregistrate pe site-ul de intalniri online. O poza de profil reusita o sa ii prinda atentia si o sa-l convinga sa iti acceseze profilul ca sa citeasca mai multe despre tine.

O poza neinteresanta de profil il va determina sa mearga mai departe prin lista, fara sa clipeasca. Daca chiar nu vrei sa mai faci nicio schimbare la restul profilului, schimba macar poza de profil online principala.

Ce anume face o poza de profil sa fie potrivita?

-Alege o poza de profil de calitate, care sa afiseze cum arati, in mod clar

-O poza luminoasa care iti pune in avantaj chipul, o sa iasa in evidenta dintre restul pozelor intunecate

-Pozele portret profesioniste in mod inevitabil atrag si mai multe vizite pe profilul tau

-Arata putina emotie. O emotie adevarata are un impact mai mare decat o privire goala

Nu e obligatoriu sa alegi o poza portret ca poza de profil online principala, in orice caz, trebuie sa alegi o poza care sa atraga atentia si sa arate in ceva fel cum arati. Spre exemplu, o poza reusita cu tine pe varful unui munte, demonstreaza spirit de aventura si afiseaza felul in care iti arata silueta.

Daca un barbat vede asta si ii place cum arati, atunci sunt sanse ridicate sa intre pe profilul tau online.

Adauga un comentariu la "Cum sa iesi in evidenta din multimea de femei"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating