Cum sa folosesti Social Media pentru a intalni barbati?

Cum sa folosesti Social Media pentru a intalni barbati?

2013-06-18

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Facebook-ul si alte site-uri social media precum Twitter si MySpace au oferit o cu totul alta dimensiune domeniului Intalnirilor. In vremurile bune, ni se facea cunostinta cu altii de catre prietenii, familia sau colegii nostri de la locul de munca. Faceam apel la agentii matrimoniale pentru a gasi iubirea, si nu ma refer aici la site-urile matrimoniale din prezent. Oamenii efectiv utilizau servicii matrimoniale reale unde isi faceau video-uri de prezentare personala care erau aratate mai apoi potentialilor petitori. Deveneam membri la diverse cluburi, ne apucam de hobby-uri si mergeam in diverse locatii deschise in speranta de a intalni un tip cumsecade.

In prezent exista numeroase site-uri social media disponibile care ne pot ajuta in a ne gasi iubirea, ne faciliteaza cautarea D-ului Perfect si sunt mai convenabile ca niciodata. Adevarul e ca in lumea de azi putem cunoaste pe cineva extraordinar fara a trebui sa ne schimbam de pijamale sau chiar sa ne ridicam de pe canapele.

In timp ce Facebook-ul este de departe cel mai popular site de social media, stiati ca sunt efectiv mii de site-uri de retele de socializare pe Internet? Classmates.com, Bebo.com, LinkedIn.com si Elixio.com sunt doar cateva, dar exista si alte cateva sute in curs de dezvoltare si programate sa devina active anul urmator. Aceste retele de socializare , desi nu sunt create cu scopul principal de a ajuta oamenii sa-si gaseasca iubirea, au creat un mediu online favorabil intalnirilor si dezvoltarii relatiilor romantice.

Deoarece majoritatea site-urilor de socializare organizeaza informatia in scopuri publicitare, intalnirea barbatilor pe aceste site-uri este un lucru foarte usor de facut. Asemanator cu site-urile matrimoniale, utilizatorii isi creeaza profiluri pentru a cunoaste si comunica cu alte persoane avand aceleasi pareri, gusturi, opinii, etc. Aceste profiluri contin poze si alte informatii pertinente cum ar fi varsta, sex, locatie, nivelul studiilor, locuri de munca si alte aspecte de interes general.

Este gratuit.  

Majoritatea site-urilor matrimoniale necesita o taxa si pot fi destul de costisitoare, dar pe site-urile social media poti gasi un barbat care este foarte probabil sa-ti fie compatibil, fara a plati un ban. De fapt, tot mai multi oameni opteaza pentru site-urile cu retele de socializare gratuite pentru a-si gasi iubirea, in detrimentul celor matrimoniale care implica o cheltuiala pentru a obtine acelasi rezultat final.

Cand vorbim de Facebook, de exemplu, este foarte usor sa gasesti un tip care sa-ti placa. Pur si simplu cautam barbati din zona noastra care intra in categoria noastra de varsta si au interese asemanatoare. Astfel, mii de profiluri devin disponibile pentru noi. Avem ocazia sa vizualizam poze si sa adunam informatii suplimentare inainte de a initia conversatia si a face schimb de date. In plus, sunt mii de tipi care fac acelasi lucru, incercand sa te gaseasca in cautarea D-soarei Perfecte.

Creaza-ti un profil complet.

Pentru a-ti creste sansele de a a gasi iubirea pe site-urile de socializare, trebuie sa beneficiezi de un profil complet care sa prezinte cea mai buna fateta a ta. Posteaza poze excelente cu tine si fii meticuloasa cand explici cine esti tu de fapt si ce te intereseaza. Foloseste cat mai multe informatii posibil – trupele preferate, perspectivele politice si religioase, nivelul de educatie, etc.

Fii intotdeauna sincera cand iti creezi profilul.

Complet sincera – fara inflorituri, Photoshop sau minciuni sfruntate. Nu minti in legatura cu greutatea, varsta sau salarul tau. Ai putea crede ca acest lucru iti va imbunatati sansele de a-l cunoaste pe barbatul perfect, dar adevarul e ca vei incepe o relatie bazata pe minciuni. Vrei ca cineva sa te iubeasca exact asa cum esti, nu ca pe o impostoare.

Asigura-te ca poza de profil este publica si accesibila la cautari, dar tine minte ca tipii care te vor gasi interesanta vor face pe detectivii si vor afla cat mai multe despre tine. Iti vor citi mesajele dintre tine si prietenii tai si vor lua in vizor toate postarile si opiniile tale. Daca incerci sa-ti gasesti un partener pe site-urile social media, fii intotdeauna atenta la ce postezi si incearca sa mentii aceste postari in campul de interes general.

In cazul in care gasesti un barbat pe care ai vrea sa-l intalnesti, trimite-i un mesaj. Nu-i trimite doar o cerere de prietenie, ca nu cumva sa creada ca esti una dintre tipele acelea excentrice care incearca sa-l ademeneasca pentru o intalnire cu scop bine-determinat. Fii sincera si la subiect. „Buna, vizualizam niste profiluri si am observat ca iti place serialul „Dosarele X” la fel de mult ca mie. Ai auzit ca s-ar putea sa fie un film nou care sa-i aiba ca protagonisti pe Mulder si Scully?” Fa apel la interesele si pasiunile lui. Daca iti raspunde, e foarte bine. Daca nu, continua sa cauti. Ai trecut peste unul, mai sunt 999! 

Adauga un comentariu la "Cum sa folosesti Social Media pentru a intalni barbati?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating