Cum sa eviti inselatoriile legate de Intalnirile Online

Cum sa eviti inselatoriile legate de Intalnirile Online

2013-06-22

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Avand in vedere ca exista peste 1000 de site-uri de Intalniri Online, exista si escroci care frecventeaza astfel de site – uri in mod regulat in cautare de victime. Este esential sa ramai vigilenta in timp ce il cauti pe Fat Frumos. Daca suna prea bine sa fie adevarat, probabil ca este. Femeile ar trebui sa-si asculte instinctul. Iata cateva masuri de precautie care sa va ajute sa evitati escrocheriile de pe site-urile de Intalniri Online.

1.       Va cere bani.

Este absolut inadmisibil ca un barbat pe care tocmai l-ati cunoscut online sa va ceara bani. Vi se vor spune cele mai lacrimogene povesti care exista, dar tineti minte ca exista persoane care intra online si traiesc inseland femeile vulnerabile care isi cauta iubirea. Tineti-va inima deschisa dar portofelul inchis.

2.       Ramaneti in zona d-voastra

Mentinerea unei relatii online locale este mult mai sigura decat comunicarea cu un tip care locuieste la doua ore distanta. Inseamna si ca aveti mai multe in comun. Daca puteti vorbi despre restaurantele, barurile, teatrele si magazinele din zona, puteti presupune ca aveti gusturi asemanatoare.  De asemenea, puteti presupune ca tipul este cu adevarat cine spune.

3.       Gramatica este importanta

Nu vreau sa realizez stereotipuri, dar daca barbatul cu care vorbesti spune ca este nascut si crescut in Romania, dar foloseste in mod constant cuvinte si fraze pe care majoritatea populatiei nu le foloseste, este un semnal de alarma. Ar putea fi de fapt un escroc din strainatate care vrea acces la contul tau bancar.

4.       Nu divulga informatii personale

Sa nu divulgi niciodata informatii personale cum ar fi unde lucrezi, locuiesti, numele de familie sau altele unei persoane decat atunci cand va intalniti si te simti confortabil in preajma lui.

5.       Alegeti site-urile contra cost.

Desi nu exista nicio garantie, site-urile pe care barbatii trebuie sa introduca un numar de card si sa plateasca o taxa lunara sunt mult mai putin susceptibile inselatoriilor.

Daca esti suspicioasa in privinta unui potential Fat Frumos, exista cateva metode de a te proteja. Exista site-uri pe care poti incarca imaginea de profil a acestuia pentru a vedea unde mai apare pe Internet, sau daca este posibil sa fie furata de pe un anumit profil de Facebook. Nu trebuie sa renunti de tot la ideea de a-ti gasi iubirea, ci pur si simplu trebuie sa iei unele masuri de precautie si sa iti protejezi propria persoana. 

Adauga un comentariu la "Cum sa eviti inselatoriile legate de Intalnirile Online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating