Cum sa abordati patru dintre cele mai mari probleme ale unei relatii

Cum sa abordati patru dintre cele mai mari probleme ale unei relatii

2013-09-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Fidelitatea este o cauza a potentialelor probleme in mediul familial si in acest articol, le vom discuta in patru contexte diferite:

1. Probleme cu socrii

Cheia rezolvarii acestei probleme este sa respectati fidelitatea partenerului membrilor familiei sale chiar daca dumneavoastra nu tineti foarte mult la ei. De exemplu, stiu un cuplu in care el nu il suporta pe fratele sotiei. Totodata insa, intelegea cat de mult isi iubeste ea fratele si respecta legatura emotionala dintre ei. Acest lucru l-a ajutat pe sot sa inteleaga si sa aprecieze diferenta dintre iubirea pe care ea i-o poarta lui si cea pe care i-o poarta fratelui.Se certau constant inainte din cauza acestui lucru si in accesul de furie, uitau cat de mult se iubesc.

2. Divortul

Atunci cand parintii pornesc intr-un razboi asupra custodiei si impartirii bunurilor, copiii ajung sa fie victime colaterale si simt ca trebuie sa aleaga de care parte sa fie. Este foarte important pentru parinti sa ia aceasta responsabilitate de pe umerii copiilor, amintindu-le ca desi se cearta, nu sunt de acord sau se despart unul de celalalt, ii iubesc si asta nu se va schimba niciodata. Este foarte important sa le amintiti copilor ca ei sunt inca iubiti desi voi nu va mai iubiti unul pe celalalt.

3. Familii marite

Cea mai mare provocare este adresata parintilor vitregi care poate nu iubesc copiii partenerilor atat de mult pe cat ii iubesc pe ai lor. Dureaza ca relatia sa se dezvolte. Afectiunea copiilor trebuie castigata. Copiii de ambele parti ale familiei isi vor testa parintele vitreg. Increderea este o problema in cadrul familiilor marite si trebuie sa tineti minte ca parintele biologic este cel care va trebui sa ia deciziile finale in ceea ce ii priveste pe copiii sai. Sentimentele si intelepciunea unui parinte biologic trebuie respectate intotdeauna.

4. Diferentele din cuplu

Aici problema apare atunci cand un cuplu confunda loialitatea cu intelegerea.Unul din cuplurile noastre preferate se bucura sa sarbatoreasca diferentele dintre ei. De  exemplu, se tachineaza unul pe altul insa o fac doar pentru amuzament. Ce trebuie sa tineti minte in acest caz este ca trebuie sa va bucurati de ceea ce il face pe celalalt unic si sa nu va certati din cauza aceasta.

Adauga un comentariu la "Cum sa abordati patru dintre cele mai mari probleme ale unei relatii"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating